Normális ez? 3 napja szúrkál a bal oldali petefészkem.
Szia!
Honnan tudod, hogy a petefészked szurkál? Közel sem biztos, hogy az, lehet, hogy csak a beleid "rendezkednek" Ha túl mélyen belédhatol, akkor sem éri el a petefészked. Ez nem a Sims nevű játék, amiben ha este 9-kor, vagy újholdkor csinálsz babát, akkor tuti lesz a neme. Gondolj csak bele, a nem egy petéjű ikreknek is más a nemük, pedig 1szerre csinálták őket. Sok sikert a babához, remélem, hogy összejön.
Köszi szépen.
A beleimnek semmi bajuk sincsen.A bal oldali petefészkem szúrkál,azóta hogy az ovu tesz + lett.
A baba neméről csak érdeklődöm,hogy ilyenkor milyen nemű bébi foganhat.Sajnos ettől még nem lettem okosabb...
Nem mérem a hőmet,mert az csak utólagosan okosít fel.A + teszt utáni első - tszt után van a tüszőrepedés,én ezt sok helyen olvastam már.Amúgy meg ha 9-én volt a + tesztem,10-én - lett,akkor szerintem is fiúnak van nagyobb esélye,mert az ovulációkor szeretkeztünk,és az y kromoszóma gyorsabb...
9-én este,10-én reggel este,éjjel is eggyütt voltunk.Szerintem elkaptuk a pillanatot,de még ma is ráerősítünk:)
Tudom,hogy még nem lehetséges a beágyazódás,kell neki pár nap.Terhességi tesztet is csak 22-e körül végzek,mert akkora NEM VÁROM.
A bal mellbimbóm körül is érzékenyebb,nem tudom mitől lehet.Remélem attól,hogy egy kissrác elérte a petémet.
Köszi a válast ,és szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!