Van (volt) köztetek olyan, akinek terhességre utaló tünetei vannak, pár hete késik, a tesztjei viszont negatívak? KÖszönöm
Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 08:37
12/16 anonim válasza:
Nem ért valami nagy stressz mostanában,mert ez is elég ahhoz hogy kimaradjon egy mensi?De a legjobb ha elmész orvoshoz!
13/16 anonim válasza:
Nem ért stressz mostanában?mert ez is elég ahhoz hogy kimaradjon egy hónap.
14/16 anonim válasza:
Nem ért stressz mostanában,mert ez is elég ahhoz hogy kimaradjon egy hónap.
15/16 anonim válasza:
Múlt hónapban nekem is 3 hetet késett.Voltam nőgyogyinál,minden rendben volt, voltam endokrinológusnál, ott is minden rendben.Tehát szerintem a sok görcsölés az oka.Minden tünetem megvolt,és a tesztek negatívak lettek.Most a 37. napnál tartok,tesztek megint negatívak, most már tudom, hogy megint nem jött össze a baba.Ha voltál dokinál írd meg az eredményt.Sok sikert!
16/16 A kérdező kommentje:
nemrég értem haza dokitól.nincsenek terhességre utaló jelek az u.hangon:((adott egy injekciót,tesztelés képpen, ami max 2héten belül előhozza a mensid, de ha mégsem,akkor terhes vagyok.Azt mondta volt már ilyen, hogy u.hang nem mutatta a terhességet, nem mindig 1értelmű!Ugyhogy remény még van egy csöppnyi.Hát meglátjuk...Mindenesetre köszönöm nektek valaszaitokat!:)
2009. szept. 11. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!