Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hallottatok már olyanról,...

Hallottatok már olyanról, hogy valaki undorodik a köldököktől?

Figyelt kérdés
A barátnőm gusztustalannak tartja , ès retteg hogy a terhessége alattt majd kifordul neki
2013. febr. 27. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a lábujjaktól undorodok:)
2013. febr. 27. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát tényleg nem valami épületes látvány egy kifordult köldök...

Lábujjaktól undorodó pasit én is ismerek, sőt olyat is, aki az anyajegyektől undorodik.

2013. febr. 27. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen. Nekem is kifordult az első terhességem alatt. Brrr... Én is kicsit irtóztam tőle, sőt a férjem is (de nem bántóan). Aztán érdekes mert miután kijöttem a kórházból, ha leültem és hátradőltem kiugrott újból a mozdulatra... Szerintem azért lehetett ez, mert nagyon, nagyon vékony alkat vagyok és a hasfalam is gyenge. Aztán érdekes, mert a második terhességem alatt már nem tapasztaltam ilyesmit.

Én is kicsit irtóztam a látványtól, sőt az érintésétől is. Viszont hozzá kellett szoknom, mert az első babámnak köldöksérve lett, minden este vissza kellett nyomni az ujjammal és leragasztani, de ez már egy másik történet...

Ne aggódjon a barátnőd! Ha púp is nőne a köldöke helyén, akkor szerintem úgysem fogja annyira érdekelni, mint ahogy most elképzeli, mert a baba jobban leköti a gondolatokat! :)

2013. febr. 27. 22:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát őszintén a kidudorodó köldök szerintem is gusztustalan. :S Amúgy a lábujjaktól egy időben én is undorodtam, de már nem vészes. :D
2013. febr. 28. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Speciel én!!! :) még a sajátom is olyan rossz érzés mikor mosom! A higed futkos a hátamon...!na hát ami meg ki van dudorodva,arról ne is beszéljünk! Ja,én még a hajszáltól is undorodom! :D
2013. febr. 28. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon csúnya a kifordult köldök. Szerencsére nekem nem volt ilyen problémám terhesség alatt. Én az anyajegyektől undorodom, de olyan szinten, hogy hányingerem van tőlük, főleg a 3D-s bibircsókáktól. Vicces, de lánykoromban csak úgy pasiztam be, hogy előtte elmentem szaunázni az illetővel, és lecsekkoltam a testét, van-e rajta valami bőrhiba. :))

Szerintem erről nem tehet az ember.

2013. márc. 1. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!