Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hónapja negatív az...

Ha 2 hónapja negatív az ovutesztem, nincs peteérésem?

Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs sajnos.
2013. febr. 26. 20:41
 2/6 A kérdező kommentje:
:( Az számít csak pozitívnak, ha a tesztcsík erősebb vagy ugyanolyan, mint a kontroll, ugye? pl. ma 11.napon vagyok, teszt negatív, de már húz a hasam alja. Akkor mit érzek? Folyás semmi.
2013. febr. 26. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Peteeres maga az van, csak nincs tuszorepedes. Attol meg feszithet a hasad, csak nem szabadul ki a vegen az erett pete. Mult honapban nekem sem volt es nem is jott meg rendesen, csak barnaztam. Szerencsere ebben a honapban mar volt. De en foggatlo abbahagyasa utan 2 honappal nem is csodalkozom rajta. Dokival meg kell azert nezetni es ha valoban nincs, akkor rasegitenek hogy legyen erett tuszod! Nehogy keseregj nekem!
2013. febr. 26. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, a pozitív ovutesztnél a tesztcsíknak erősebbnek kell lennie. Ezzel érdemes orvoshoz fordulnod. Korábban nem volt ilyen, vagy csak most kezdted ellenőrizni? Érdemes lenne elkezdened hőmérőzni, hogy lásd hogyan alakul a hőgörbéd. Ez az orvosnak is segítséget jelenthet majd.
2013. febr. 26. 23:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Korábban nem figyeltem, csak most vettem ovutesztet, hogy több mint fél éve szeretnénk babát. Ma a 12. napon vagyok, volt folyásom, inkább sűrű, mint híg, a teszt tegnap is nega volt. kíváncsi leszek a ma estire. Fáj a hasam is, szerintetek lesz ebből t.repedés? A mensiim normálisak, átlag 28 nappal.
2013. febr. 27. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:

"Egy 28 napos ciklusnál érdemes a 10-12. napon elkezdeni a tesztelést. 1-2 nappal a tüszörepedés elött a szervezet hirtelen és rövid ideig nagy mennyiséget termel abból a hormonból, amit az ovulációsteszt kimutat. A teszt csak 1-2 napig lesz pozitív: 2 napig abban az esetben, ha a termelödés fel- és leszálló ágát is eltaláltad. Az ovuláció az utolsó pozitív nap utáni napon van (tehát azon a napon, amikor a teszt elöször újra negatív). Szeretkezni már elötte kell, mert a petesejt nem sokáig megtermékenyíthetö (6-12 óráig, bár tovább is életképes, de egyre romlik a minösége). Tehát szeretkezni a baba érdekében minden pozitív LH-napon és az elsö utána következö negatív napon kell."

Tehát az időből még nem futottál ki. A következő hónapban érdemes lenne elkezdened hőmérőzni a mensid első napjától, mert a hőgörbéd alakulása már önmagában is jelezheti, ha valami gond van, és ez az orvosnak is segítséget jelent.

2013. febr. 27. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!