Mivel növelhető, segíthető elő a teherbeesés?
Én nem figyeltem oda annyira az étkezésre,meg én csak Supradint szedtem a férjemmel kb a terhesség előtt 2 hónappal,és sikerült a baba.A lényeg az,hogy te is egészséges legyél(nőgyógyászatilag)meg a párod is(hímivarsejtileg)és akkor van rá nagy esély.
Elkezdtetek már próbálkozni?Nekünk 3. próbálkozásra sikerült :)
Sok sikert a babához :)
29+4 hkm
én cickafark fű teát tudom ajánlani :)
kellemes próbálkozást!
Ne gorcsolj ra, es tervezd a halal pontsra a napod:) nem mond, hogy nem gorcsolsz ra, hiszen amiket irtal mindennap megteszed....vitaminok nagyon jok, de a em szeded akkor is annyi az eselye...semmit nem szedtem, mai napig se vitamint se semmit...kepzeld... A vervetelem leletere azt mondta a doki, hogy tankonyvbe kene tenni, annyira tokeletes! Normalisan taplalkozom, es a baba elso nekifutasra sikerult:)
4hkm
Nagyon helyes, sok sikert kivanok, szerelmeskedjetek agyokat:)
4honapo km.
Nagy eselyed van h gyorsan osszejon. Csak gratulalni tudok a hozzaalasodhoz. Mindenkinek igy kellene.
En ugyan igy kezdtem. Ugy volt h lagzi utan rogtob probalkozunk. De 20 nappal lagzi elott egyetlen esze vesztett este ... Es most 23 hetesek vagyunk.
Szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!