Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Rendszertelen menstruációm van, volt már hogy hónapokig nem jött meg. November, decemberben meg volt bár akkor is kb. 35. napra. December óta nem jött meg. December végén voltam utoljára szexuálisan együtt valakivel, óvszerrel védekeztünk. Meg vagyok ijedve, hogy leget gond van. Elvégeztem két tesztet az szextől számított 5. héten, és egyet a 7. héten, mind negatív lett. Nem érzek mellérzékenységet, ritkán van hogy elég rosszul érzem magam, de ez előtte is előfordult velem. Elég sokszor van megjön érzésem, fáj a hasam, és elég erős folyásom van, ami sűrű és sokszor sárga. Az idegesség sem kerül el mostanában, szinte állandóan feszült vagyok. Van okom aggódni?

2013. febr. 22. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Terhes nem vagy, az biztos. Viszont nem normálisak a hónapos kimaradások. Menj el dokihoz. Jó lenne, ha endokrinológus is látna, mert jó eséllyel hormonprobléma, amit a nőgyógyászok ált. még inkább elba.sznak.
2013. febr. 22. 22:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon durván rendszertelen a mensid. Most nem vagy terhes. De ha valaha az akarsz lenni, akkor ezt kezeltetni kell! Ne pazarold a drága időt, mert akkor, amikor majd akarsz babát, akkor néhány hónap is éveknek fog tűnni! Tanulj mások hibájából és menj el endokrinológiára!
2013. febr. 22. 22:31
 3/4 frászkarikaborsó ***** válasza:
100%
Ha dec. végén összejött volna egy baba azt már kimutatná a teszt. Viszont ezt tényleg kezelni kell, egyetértek az előttem szólókkal, és főleg azzal hogy endokrinológushoz menj vele ne nőgyógyászhoz.
2013. febr. 23. 00:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

En pont ikyen cipoben jartam, mint Te! Nekem4 honapot!!!! maradt ki a mensim! A doki szegyen szemre, 2 is azt mondta, hogy normalis. Bar en tudtam az okat, hiszen 170cmhez voltam 49-50kg. Ezt mondtam is neki. Hogy dietzatam drasztikusan, ok azt mondtak hogy attol nem marad ki. Szerintem meg igen.

Lenyeg ami lenyeg, nekem is rendszertelen volt a mensim mindig. 4 honap kimardas utan, mikor megjott utana 30-50 napos ciklusaim voltak! Es kepzeld, ilyen borzalmas ciklusok mellet is, elso probalkozasra, az elso honapban babam lett!!!:)

Nezd, most biztos nem vagy terhes, de ne keseredj el, sosem lehet tudni mikor szeretne jonni a baba!

9hkm

2013. febr. 23. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!