Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2. -án kellett volna megjönnie...

2. -án kellett volna megjönnie de még nem jött meg lehet terhesség? Részletek lent.

Figyelt kérdés
2.-ára nem vártam és szerencsére nem is jött még.Vasárnap csináltam tesztet de az negatív lett. A mindjárt megjön érzésem tegnapig megvolt( eléggé görcsölt az alhasam majd 1 hétig, és a bal oldalamba elég sűrűn bele nyílalt)egyfolytában wc-re jártam mert olyan érzésem volt megjött. De ma már semmi.A melleim feszülgetnek és eléggé súlyosak lettek.Csináljak tesztet?Lehetséges az,hogy nem mutatta ki az esetleges terhességet az első teszt amit csináltam?
2009. szept. 9. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát lehetséges, hogy még nem mutatta a teszt. Szerintem holnap reggel csinálj egy tesztet (valami érzékenyebbet). Ha az nem lesz pozitív, akkor valami más lesz a háttérben. De nagyon szorítok,hogy baba legyen!
2009. szept. 9. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Elég babás tüneteid vannak. Lehet még korán teszteltél, később volt ovud. Probáld meg reggel.
2009. szept. 9. 13:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Majd csinálok még egy tesztet! Remélem babás vagyok,majd megírom mi lett az eredmény! :)
2009. szept. 9. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!