Milyen érzés a mellfeszülés? Jelezhet terhességet?
Figyelt kérdés
Kis mellem van, sose éreztem feszülést, de ma az egyik pillanatról a másikra elkezdett fájni kétoldalt a melleim szélénél, nagyjából hónalj magasságban (melltartópánthoz viszonyítva a melltartó és a váll között félúton kb). Már legalább 3 órája érzem, olyan mint az izomláz, és semmi előzménye nem volt.2013. febr. 21. 19:05
11/23 A kérdező kommentje:
Nemrég véres volt a wc papír pisilés után... és bár nem hőgörbézek, a napokban mértem többször a hőmet (és nem reggel, ahogy kéne) és 36,8 volt napokig. Most 36,5. Szerintem reggelre megjön rendesen... :(
2013. febr. 22. 21:17
12/23 A kérdező kommentje:
Hát elég gyengén, de megjött... :(
2013. febr. 23. 14:44
14/23 A kérdező kommentje:
továbbra is elég gyenge, jóval erősebb szokott lenni. elvileg dpo 13-nál tartok. beágyazódás nem lehet? ahhoz már késői? jövőhét elején elmegyek a dokimhoz, úgyis kéne mennem más miatt is, legfeljebb hülyének néz, hogy pozitív teszt nélkül reménykedek terhességben... :/
2013. febr. 23. 16:54
15/23 anonim válasza:
nem tudom ne haragudj nem tudok segíteni.itt olyanokat olvastam hogy a beágyazódásnál barnás pecsételés van.én még nem tapasztaltam ilyet pedig kétszeri is voltam terhes (az elsőt elvetéltem) most nekem ha minden jól ment és jókor voltunk együtt meg a peteérés is akkor volt amikor gondoltam akkor nekem 26-án lesz a beágyazódás. :) ezért is izgúltam veled :) de ha 26-án érzek valamit ami a beágyazódásra utalhat akkor megírom neked :)
16/23 A kérdező kommentje:
rendben, mindenképp!! drukkolok Nektek! :)
2013. febr. 23. 19:13
17/23 anonim válasza:
megírom és köszönöm :) én is nagyon szorítok neked hogy mégis baba legyen a dologban,ugyanis vannak akiknek a terhesség első hónapjaiban is van "mensijük"
18/23 anonim válasza:
szia.hogy vagy?van valami változás?nálam még semmi dehát még csak 24.-e van
19/23 A kérdező kommentje:
megjött rendesen. erős, görcsös, egyértelmű :(
épp nézegetem ezeket az ovulációs mikroszkópokat, lehet, hogy veszek egyet, hosszútávon jobban megéri, mint az ovu teszt, abból annyit nem tudok venni hogy elég legyen, amilyen összevissza működök. de ha elmúlik azért elmegyek dokihoz, hogy nézzen meg. úgyis időszerű lenne egy kontroll. hátha tud kezdeni valamit az összevissza ciklusaimmal.
Írd meg, ha tudsz már valami biztosat! Drukkolok és köszönöm az eddigi támogatást :)
2013. febr. 24. 16:38
20/23 anonim válasza:
nincs mit nagyon szívesen :) bár én nem ismerem a mikroszkópot,de az egyszer biztos hogy anyagilag ezerszer jobban megéri!! remélem hasznát veszed és sikrülni fog a gyermek áldás. régóta próbálkoztok már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!