Kb.10 napja voltunk együtt a barátommal ha terhes lennék máris produkálhatnék ilyen tüneteket? Légyszi irjatok. Tapasztaltak vagytok-e téren.
Figyelt kérdés
tüneteim.szurkállo érzés lent olyan fura érzés,3napja állando hányinger föleg este folyik a nyálam mint kisgyereknek,kávéundor,szagundor,beleszegolok valamibe el kell kapni a fejem,néha szédülés de ritkán,cickok nem fájnak csak valamelyik nap sétállás közben annyira elkapta a melleimet a viszketés hogy meg kellet állnom megdörzyölmi.szerintetek ezek tünetek vagy lehet mástol is.pl.megfázás.kb.1hét mulva kellene megjönnie.nekem a lenti hasfájás, hasszurkállás nagyon furcsa.köszi a válaszokat2009. szept. 8. 22:50
1/3 anonim válasza:
én is kb. igy voltam,plusz derékfájás és hiszti!Nem vagy feszült?
2/3 anonim válasza:
Nem. Ha terhes lennél, még a teszt se mutatná ki 10 nap után, olyan kevés lenne benned a terheshormon. A terhestüneteket pedig a terheshormonok MEGNÖVEKEDETT szintje okozza.
Valószínűleg félsz a terehbeeséstől, és a pánik okozza nálad a tüneteket.
Ha mégis terhességre gyanakszol, akkor a vélt fogantatás után leghanarabb 12-14 nappal érdemes tesztelni, nagyon érzékeny (10-es érzékenységű) teszttel, a reggeli első vizeletből.
3/3 A kérdező kommentje:
visszaszámoltam 12nap telt el azota de 2napja vannak ilyen erös tüneteim.de hisztis vagyok de én álltalába mindig..haha..felkelek már hányinger,este meg igazán felerösödik.kávét csak egy kortyot iszok mert különben elaludnék cigizek de már azt is nagyon keveset attol is hányingerem van ugyhogy letettem meg nemtudom mi van ezért mellözöm.szörnyen ég a hasamalja nagyon furcsa érzés.köszi a válaszokat mindkettötöknel igaza lehet....
2009. szept. 9. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!