Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal babát tervezünk....

A párommal babát tervezünk. Milyen gyakran kell szexuális életet élni, hogy összejöjjön a dolog?

Figyelt kérdés

Két éve próbálkozunk sikertelenül....a barátnőm arra hivatkozik hogy keveset vagyunk együtt és rossz időpontban. ( havi 4-5 alkalom)

Higgyek neki?

2013. febr. 21. 10:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%
Most nem azért én hülye vagyok? Ha ennyi idősen titkoljátok a kapcsolatotokat, akkor minek is a gyerek. Egyébként gyereket ésszel kell csinálni, nem csak dugni. Ennyi idősen nem tudod mikor van a peteérésed? Na akkor kéne különben is. Persze nem ért olyan pózban csinálni, hogy ne is jöjjön ki belőled az összes sperma, ha felállsz. Bár tudod én végig gondolnám, hogy mit is csinálok, mert a gyerek nem játék, az mindig ott van, ha szar a kedved v éppen mást akarsz csinálni. N
2013. febr. 21. 11:04
 12/23 Kései Sirató ***** válasza:
76%

Titkoljátok? Miért házasok vagytok mással? Vagy csak egyikőtötk? Vagy milyen oka van ennek a titkolózásnak? És minek így gyerek?

Lehet, hogy csak te akarsz gyereket, a barátnőd meg fogamzásgátlót szed addig, míg el nem válsz a feleségedtől. Nos, elég érdekes szitú. Havi 5 szeretkezés amúgyis kevés, ha gyereket akartok, akkor sűrűbben kellene, mondjuk legalább 2 naponta.

2013. febr. 21. 11:09
 13/23 anonim ***** válasza:
37%
Ezek után ne legyen gyerek, azt végül is nem tudjátok majd a szekrényben tartani..
2013. febr. 21. 11:19
 14/23 anonim ***** válasza:
67%
Ha össze is jön a gyerek őt is titkolni fogjátok, és csak havi 4-5 alkalommal látod majd?
2013. febr. 21. 11:58
 15/23 anonim ***** válasza:
25%

"Higgyek neki?"

Ez a kedvencem részem a kérdésből!

Látszólag NEKI van némi fogalma a testéről, ciklusáról, a "gyerekgyártás" mikéntjéről.

Neked viszont SEMMI.

Azt viszont nem értem, hogy egy ilyen okos emberrel, aki ráadásul még nem is hiszi el amit mondok, nem bízik bennem eléggé... hogy lehet gyereket vállalni?

2013. febr. 21. 12:27
 16/23 anonim ***** válasza:
49%

Titkoljátok a kapcsolatot, nem éltek együtt...

Akkor miért akartok gyereket?

Előbb inkább összeköltözni kellene, mert lehet hogy egy fedél alatt ki sem jöttök egymással. Sőt leges legelősszőr felnőni kellene...

2013. febr. 21. 13:07
 17/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat! Titkolnunk kell a kapcsolatunkat, mert a szüleim sajnos nem fogadják el a menyasszonyomat, ráadásul egyke vagyok a családban, amolyan a "család büszkesége". A kedvesemnek Rheumatoid arthritise volt gyermekkorában és csupán végtagjain látszanak a nyomai. Ezért nem vagyok benne biztos hogy lehet gyermeke...) Egyébként nála minden rendezett a babavállaláshoz és ez lenne az első mindkettőnknek. Nem játszásiból akarjuk, komoly elhatározásunk, én teljes felelősséggel segítek neki...amennyiben szükséges a betegsége miatt. És ez lenne az egyetlen, ami pozitív irányba mozdítaná kettőnk sorsát is.
2013. febr. 22. 00:44
 18/23 anonim ***** válasza:
49%

Hogyan akarsz neki segíteni ha fel sem vállalod?

35 évesen így adsz a szüleid véleményére?

Talán még a szüleiddel élsz?

2013. febr. 22. 07:09
 19/23 Kései Sirató ***** válasza:

Ha szereted, vállald fel!

A szüleid szempontjából is jobb ha nyiltan felvállalod, ha szeretnek, meg fogják érteni a döntésed. Szóval, jobban jársz az őszinteséggel, mint ha máshonnan tudnák meg. Mondd el nekik, aztán költözzetek össze és csak úgy vállaljatok gyereket!

2013. febr. 22. 12:50
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Jessz'

"A kedvesemnek Rheumatoid arthritise volt gyermekkorában..."

Hogyhogy "csak" gyermekkorában?

Ez NEM gyógyítható, csak tünetileg kezelhető betegség!

Viszont nem örökletes.

"Ezért nem vagyok benne biztos hogy lehet gyermeke..."

Nem okoz meddőséget, az RA nem is gátolja a teherbeesést és a kihordás sem problémás, ha odafigyel rá, de fontos konzultálni ELŐRE a reumatológussal!

[link]

"Két éve próbálkozunk sikertelenül...."

1 év próbálkozás után "illik" orvoshoz fordulni.

És a kivizsgálást célszerű a FÉRFIVAL kezdeni!

Ugyanakkor a ti két éves "próbálkozásotok" nem ér egy fabatkát sem.

Havi 4-5 szex random időpontban nem éppen megfelelő a sikerhez, még akkor sem, ha mindkét fél a termékenysége csúcsán van és semmilyen gátló tényező nem áll fenn.

35 fölött viszont egyébként is nehezebb teherbe esni.

Olvass és okulj!

[link]

2013. febr. 22. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!