Mondanátok nekem olyan terhességi tesztet, amely 10-es érzékenységű és dm-ben kapható?
One minute-t vettem dm-ben, de csak a belső tájékoztatóban volt ráírva, hogy 25-ös. Sajnos a dobozán egyiknek sem láttam az érzékenységét, de szeretnék 10-eset venni legközelebb.
köszönöm a segítséget előre is.
Én a neten rendeltem 10-es teszteket.
A Gabriel nem 10-es!
Én sem találtam sehol 10-est, úgyhogy vatárán át rendeltem először, azóta direktben veszem a nagyon kedves és megbízható eladótól. Megadom az elérhetőségét, ha szeretnéd, csak írj privit. :) Ja, és azokkal a tesztekkel teszteltem most pozikat, míg a Gabriel még negatív.
Amúgy, a Gabriel 25-ös. Amiket még patikában lehet venni, nekem a Romed és a Corax be sure jöttek be, ezek a 10-es One Step-pel egyidőben szintén kimutatták.
A Gabriel nem 10-es.
Dm-ben nincs tizes teszt. A legjobbak ott kaphatoak a corax be sure sugaras es a clearblue. Millio tesztet kiprobaltam, ezek valtak be legkorabban. A 10-es Valentin, ami tok draga es gyogyszertarban kaphato semmire nem volt jo.
Fogalmam nincs, én is gondolkodtam rajta. Ezeken a netes teszteken kívül van vagy volt még gyógyszertárban a Qupido, első terhességnél ezt lehetett kapni, nem volt olcsó és 10-es. Negatív volt, amikor a corax meg a clearblue pozitív. Mostani terhességnél Valentin nevűt adtak a gyógyszertárban, ami 10-es. Szintén bezavart, hogy negatív, miközben halványodott a clearblue meg a többi. Később is vettem még egyet, hátha, de semmi. Aztán már nem is költöttem rá. A netes 10-esből nekem ugye meg volt rendelve egy hatalmas pakkal, mert olcsó és 10-es, így azt nem sajnáltam, minden nap teszteltem vele és már az orvos is megerősítette hasi ultrahanggal az 5 hetes terhességet, akkor kezdett el halványodni. Ezek a 10-esek szerintem minden, csak nem érzékenyek.
Persze HCG-től is függ, tehát, ha valakinek beválik a 10-es, annak a többi teszt is rég kimutatná, csak lehet, nem próbálta. Én azt tapasztaltam, hogy korán nem érdemes tesztelni, de ha az ember nem bírja ki, akkor korán a clearblue a legjobb vagy a vérvétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!