Terhességi teszten pötty jelenik meg, ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Két nappal a nemvárt késése után megcsináltam a tesztet. Azt írta 3-5 perccel nézzem meg a teszt eredményét.
3 perc után szinte nem is látható csík volt rajta, azt hittem csak én látom bele a csíkot. De 10 perccel utána egy jól kirajzolódó pötty volt a jobb szélén ahol a csíknak kellett volna lenni. Teszteljek újra holnap ugyanazzal vagy másik teszttel?
2013. febr. 21. 07:25
1/7 anonim válasza:
Jó lenne, ha láthatnánk a tesztet, de mivel azt mondod, hogy a csík helyett pötty jelent meg, így úgy gondolom, nem volt jó a teszt. Holnap reggel reggeli vizeletből csinálj egy másikat (10-es érzékenységűt), hátha az már mutat valamit... Szorítok Neked! :o)
2/7 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy másik tesztet. Lehet ugyanezzel is, én nagyon szurkolok!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a szurkolást. Igazából nem olyan pötty jelent meg amire gondoltok, hanem nem az egész csík jelent meg hanem egy kis része ami olyan mint egy pötty. Holnap reggel újat csinálok. Egy kérdésem lenne még. Hogy csináljátok a tesztet hallottam aki pohárban van aki rápisilt. Van különbség?
2013. febr. 21. 07:49
4/7 anonim válasza:
Szerintem jobb a pohár megoldás mert kevesebb az esély hogy elázik a teszt
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi akkor holnap reggel megint megpróbálom :D
2013. febr. 21. 10:40
7/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert ma ugyanígy jártam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!