Az ultrahangos átjárhatósági tapasztalataitokat leírnátok? Mennyire fáj, mit lehet érezni?
Figyelt kérdés
Mensi függő ugye, de ha minden igaz, bő 2 hét múlva lesz nekem.2013. febr. 20. 18:32
11/14 anonim válasza:
Nekem hastükrözéses laparoszkópos átjárhatóságim volt méhtükrözéssel egybekötve. Az egész altatásban volt a ciklus 10.napján. 3 nap kórház pihenés volt (1.nap előkészítés, 2.nap a vizsgálat, 3.nap hazamenetel)egy kicsi varrattal és kevés vérzéssel megúsztam. Fájdalom olyan volt mintha mensi görcs lenne. DE: kiderült, hogy átjárhatók a petevezetőim,ám a méhemben sövény miatti kettéosztottság volt, amit ott nem tudtak kezelni hanem másik műtéttel.
12/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma délelőtt voltam, semmi extra :-)
Na jó, amikor a katétert feltették, az azért eléggé kellemetlen volt, de ki lehet bírni ( a babánkra gondoltam :)))))))))
A kontrasztanyagos feltöltésből én semmit sem éreztem szerencsére, de biztosan azért sem, mert a méhem is rendben van, és mindkét oldalam tökéletesen átjárható.
Szóval szerencsére a fájdalommentesen táborát gyarapítom :-)
2013. márc. 5. 15:41
13/14 anonim válasza:
A 11. vagyok. Örülök, hogy nem fájt és mindent rendben találtak nálad! Remélem hamarosan babád is lesz!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy! Én is remélem hogy a gólya is látta a zöld jelzést! :-)
2013. márc. 5. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!