Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hormonvizsgálatra hova menjek?

Hormonvizsgálatra hova menjek?

Figyelt kérdés
Megpróbálok rövid lenni: már van egy kislányom, aki inszeminációval jött össze, akkor a régi nőgyógyim írt beutalót(aki a Sotén dolgozik) hormonvizsgálatra. Most próbáltam a nőgyógyászomtól kérni, azt mondta nem tud írni ilyet. Ezután a Kaláiban az orvos azt mondta irassak beutalót a nőgyógyimmal, mert akkor nem kell fizetni.(amúgy 15000 ft lenne a Kaáliban).Én mondtam, h azt mondta, h nem tud. Azt mondta a doki,h próbáljam megoldani.
2013. febr. 20. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress szerintem egy másik nőgyászt. Vagy ha rendes háziorvosod van akkor kérj tőle.
2013. febr. 20. 14:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Keress másik nőgyógyászt, mert ez olyasmi mint amikor a háziorvostól kérsz beutalót általános laborvizsgálatra, simán ad. A nőgyógyászod elég bunkó, az enyém is ilyen volt, már majdnem szóltam neki hogy fizetem a TB járulékot, nem is keveset, úgyhogy jogom van kérni beutalót hormonvizsgálatra. Én mondjuk kiharcoltam, de az elején mimóza voltam, de aztán rájöttem hogy az a tiéd amit magadnak intézel el! Másik orvos biztos segít ha ehhez nem akarsz még egyszer visszamenni, de legyél rámenős.
2013. febr. 20. 15:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Második vagyok, még annyi hogy az orvosod lesz...rja hogy mit akarsz, éli az életét és a saját pecsenyéjét sütögeti, gondolj erre hogy te is magadat tartsd a legfontosabbnak.
2013. febr. 20. 15:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sajnos gyorsan kellett mennem, mert megjött, a 3. nap pedig szombatra esett. A KAáliban pedig szombaton is megcsinálták, várakozás nélkül..sajnos nem ingyen. Az orvosról pedig annyit, hogy nála szültem és az egyik legrendesebb, leglelkiismeretesebb orvos, pedig jártam már néhánynál előtte. A terhesség alatt nem hívott be havonta, hogy legomboljon rólam egy csomó pénzt, és a vizsgálatokat is a kórházba intézte nekem ingyen(meg a többi kismamának is). Azt mondta, mikor kérdeztem a hormonvizsgálatról, hogy műthet engem, megmentheti az életem, de beutalót nem tud írni. NEm írhat, mint magándoki. Csak max kórházi pecséttel, de gondolom nem véletlen mondta ezt nekem.
2013. febr. 24. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!