Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges a terhesség? Egy...

Lehetséges a terhesség? Egy halvány pozi teszt mikor már 1 hete késett a mensi, megjött, nem volt sok, azóta 2 hét telt el és negatív teszt napközben.

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 13:49
1 2
 11/19 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ha most is negatív a teszt, akkor 99% hogy nem vagy terhes. Puffadás, petefészek fájdalom lehet akármitől, hormonprobléma, anyagcserezavar, fertőzés, tényleg szinte bármi. Ha korábban pozitív teszted volt, akkor esélyes a korai vetélés, lehet hogy ez nem úgy ment, ahogy kellett volna, szóval mindenképpen doki, amilyen gyorsan csak lehet. Ne húzd az időt tesztelgetéssel, nincs értelme.

2013. febr. 20. 16:54
 12/19 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászom azt mondta hogy minden harmadik terhesség idejekorán felszívódik, amíg nem voltak tesztek csak annyit érzékeltek a nők hogy késett a menstruációjuk. Amióta tesztelgetünk, csak parázunk folyamatosan. Amelyik baba ilyen korán elmegy, az általában genetikai okok miatt volt, tehát beteg vagy életképtelen lett volna, és a természet megoldja, ez is amolyan csoda, a nőknek pedig szomorúság az ilyen úgynevezett kémiai terhesség. Reggeli vizeletből jobb minőségű tesztet csinálj, de inkább orvoshoz menj holnap.
2013. febr. 20. 19:45
 13/19 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz, vizsgáljon ki, nem lenne jó, ha valami komoly bajod lenne és későn derülne ki.

Majd írd meg mi volt légyszi.

2013. febr. 22. 14:25
 14/19 A kérdező kommentje:

Oké, nagyon köszönöm a válaszokat!

Ezen a héten sajnos már nem jön össze...de jövő héten elmegyek mindenképp.

Most is fáj oldalt és szúr néha, ma kétszer is szúrt nagyon erősen. Mi lehet? Ez már semmiképp sem baba? Lehet petefészek ciszta vagy ilyesmi, vagy visszamaradhatott valami? :S

2013. febr. 22. 15:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, ez most itt olyan mint egy internetes diagnoszta oldal, ahol laikusok válaszolgatnak. Olyan a kérdésed mintha azt kérdezném hogy miért fáj a fejem? Nyilván annak lehet vagy 15 oka. A legjobban tennéd ha elmennél orvoshoz, mert ha van egy csúnya felfázásod esetleg és kezeletlenül hagyod, akkor meddőséget is okozhat. A legjobban tennéd ha MINÉL HAMARABB nőgyógyászhoz fordulnál, hidd el,jószándékból tanácsolják ezt az emberek. Írj majd hogy mi volt, és ne halogasd az orvost mert komolyabb bajod is lehet!
2013. febr. 23. 10:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Légy szi írd meg, hogy mi lett. Azzal sokat segítenél másoknak hidd el. Köszi.
2013. márc. 2. 13:24
 17/19 A kérdező kommentje:
Még nem voltam dokinál.. :S És még mindig fáj jobb oldalt lent, vagyis szurkál és kb. már 2 hete tart a mindjárt megjön érzés, szóval a napokban meg kellene jönnie..és a mellem a duplájára duzzadt, szóval tényleg meg kell jönnie, ezért halogatom az orvost, mert ugye jobb lenne utána menni, hogy kicsit "ürüljön" ki a szervezetem. :S
2013. márc. 2. 13:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Hasonlóan vagyok(én kérdeztem, h mi lett). Bízzunk a terhességben. Mikor mész orvoshoz?
2013. márc. 2. 15:30
 19/19 A kérdező kommentje:
Na te hogy vagy? Nekem tegnap megjött és nagyon gorcsolt a hasam, oké hogy az elmúlt heten végig fajdogalt, de a tegnapit nagyon nehezen viseltem. Ezek szerint tutira nincsen baba... Ha elmúlik és meg mindig faj jobb oldalt, elmegyek dokihoz mindenkepp. :)
2013. márc. 4. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!