Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit láttok a képen? Pozitív...

Mit láttok a képen? Pozitív vagy sem?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt ma délután csináltam. Most múlt el a havim, csak nagyon furán jött meg ezért teszteltem. Vélemények?

2013. febr. 19. 14:26
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Mindenképp teszetelek!
2013. febr. 19. 15:15
 22/32 anonim ***** válasza:
szia.én is 2 csíkot látok.a fiamnál 12 nap késés után teszteltem ezzel a fajta tesztel és akkor is halvány volt a második csík. pedig már 12 napja késett!! szerintem próbálj másfajta tesztet mert ezt senkinek nem ajánlanám
2013. febr. 19. 15:19
 23/32 anonim ***** válasza:
Szerintem ez negatív. Egy pozitív teszt azért valljuk be, nem ilyen, azon nem kell csíkra vadászni. Csinálj másik fajtával is.
2013. febr. 19. 15:41
 24/32 anonim ***** válasza:
de izdig:D remélem jó hírrel jössz reggel!
2013. febr. 19. 15:45
 25/32 A kérdező kommentje:
Hát én is remélem! Kösziii :)
2013. febr. 19. 15:49
 26/32 anonim ***** válasza:

En mar lattam ilyet:) volt aki nem volt terhes ilyen teszt utan s volt aki igen:) szerintem erdemes varni par napot. Az a baj, hogy meg annyiiranpicike is ha van, hogy egy olyan verzessel ami volt siman elmehet. De irtozatosan szurkolok , hogy az legyen.

En a nem vart utani 6. Napon teszteltem olyan pozitivat, hogy tankonyvbe is rakhatnak :)) meses, viborvoroscsikot latni, ami meg a kontroll csinknal is sotetebb:))

8+5hkm

2013. febr. 19. 17:40
 27/32 anonim ***** válasza:

2.válaszoló vagyok, átraktam negatívba és szépen látszik a 2.csík is.

nagyon sok negatív teszten nem látszik negatívban a 2.csíknak még csak a helye sem!!!

én még mindig azt mondom hogy pozitív.

De abban igaza van másnak hogy lehet elment és még nem ürült ki a hormon, de szerintem nem ez lesz. érzem hogy baba lesz, sok nőnek tényleg emlékszik a szervezete a menzeszre.... csinálj reggel, tedd fel ide a képét és ha pozitív akkor menj orvoshoz. szurkolok.

várom reggel a képet!!

[link]

2 kisfiú anyuja :)

2013. febr. 19. 19:08
 28/32 anonim ***** válasza:
Sas szemed lehet utolso en meg igy sem latom. De remelem tenyleg Te latod jol..oruljunk sokan:)
2013. febr. 19. 20:10
 29/32 Szandy89 ***** válasza:

Én is látom mind a 2 képen a 2. csíkot!! :)

Reggel csinálj más fajtával esetleg!!! Szorítok neked!

2013. febr. 19. 20:42
 30/32 anonim ***** válasza:
Na, mizu?
2013. febr. 20. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!