Mi lehet ez? Először kétcsíkos, aztán eltűnik a második csík.
13. dpo reggelén csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet. Olyan 6-7 perc elteltével néztem meg és halványan, de egyértelműen látszott a második rózsaszín csík, de mire megmutattam a férjemnek a 10 perc után, már alig látszott. Mire lefotóztam, szinte semmi sem látszik.
nekem is először eltűnt, ráadásul ezen az olcsó vateráson alapból egy idő után okkal halványabb lesz. szerintem amúgy ott van a csík.
hasznos tanács, nem a fényképezőt toljuk a teszt közelébe, hanem zoomolunk, így élesebb lehet a kép sokkal.
Sziasztok! Köszi az eddig válaszokat. Sajnos, nagyon szutyok a kamera a telefonomban, rendes fényképezőgépem meg nincs. :(
Lehet vennem kéne egy másfajta tesztet is.
Várom a további véleményeket! Nagyon elbizonytalanodtam... Előre is köszi!
ez pozitiv szerintem, ez a tesztcsíkos 10 es nekem is eltűnt 10-15 perc múlva pedig rajta volt egyértelműen a csík le is fotóztam, aztán eltünt. Elmentem ma a patikába vettem egy ablakosat és egyértelműen 2 csíkos.
Gratulálok neked is! :)
Simán látni mind a kettőn, ez szép pozitív teszt :)
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!