Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet ez? Először kétcsíkos...

Mi lehet ez? Először kétcsíkos, aztán eltűnik a második csík.

Figyelt kérdés

13. dpo reggelén csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet. Olyan 6-7 perc elteltével néztem meg és halványan, de egyértelműen látszott a második rózsaszín csík, de mire megmutattam a férjemnek a 10 perc után, már alig látszott. Mire lefotóztam, szinte semmi sem látszik.

[link]

[link]

2013. febr. 19. 09:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Elegge rossz a kep minosege! De en olyan mintha latnam ott a masodikat csak hakvanyan! Nemnvart mensi, es szurkolok hogy pozi legyen: ) de tesztelhetsz masik teszttelis!!
2013. febr. 19. 09:16
 2/14 anonim ***** válasza:
Én látom mindkettőn.
2013. febr. 19. 09:26
 3/14 anonim ***** válasza:

nekem is először eltűnt, ráadásul ezen az olcsó vateráson alapból egy idő után okkal halványabb lesz. szerintem amúgy ott van a csík.

hasznos tanács, nem a fényképezőt toljuk a teszt közelébe, hanem zoomolunk, így élesebb lehet a kép sokkal.

2013. febr. 19. 09:27
 4/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi az eddig válaszokat. Sajnos, nagyon szutyok a kamera a telefonomban, rendes fényképezőgépem meg nincs. :(

Lehet vennem kéne egy másfajta tesztet is.

Várom a további véleményeket! Nagyon elbizonytalanodtam... Előre is köszi!

2013. febr. 19. 09:29
 5/14 anonim ***** válasza:
óóó ne bizonytalanodj el :)))) 13. dpo-n ez így tökéletes!!!
2013. febr. 19. 09:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitív de csinálj még egyet egy másik fajta teszttel. Drukkolok:)
2013. febr. 19. 10:07
 7/14 anonim ***** válasza:

ez pozitiv szerintem, ez a tesztcsíkos 10 es nekem is eltűnt 10-15 perc múlva pedig rajta volt egyértelműen a csík le is fotóztam, aztán eltünt. Elmentem ma a patikába vettem egy ablakosat és egyértelműen 2 csíkos.

Gratulálok neked is! :)

2013. febr. 19. 10:25
 8/14 anonim ***** válasza:
ez nem ovuteszt véletlenül?nem azok szoktak zöldek lenni?
2013. febr. 19. 10:51
 9/14 anonim ***** válasza:

Simán látni mind a kettőn, ez szép pozitív teszt :)

Gratulálok!

2013. febr. 19. 10:53
 10/14 anonim ***** válasza:
8-asnak, ezek a vaterások már zöldek, az LH a kék, nekem is ilyenek voltak, tuti:)
2013. febr. 19. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!