Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap is meg ma is halvány...

Tegnap is meg ma is halvány pozitív lett a one-step terhességi tesztem. Hihetek neki?

Figyelt kérdés
A múlt hónapban duphaston hozta meg a menstruációmat 8-án.Így most azt sem tudom mikor lenne aktuális.VAn 1 nagy cisztám lehet az okozza a pozitív tesztet? A 20. napon volt peteérésem.
2009. szept. 8. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a ciszta is okozhat pozitív tesztet, :( de reméljük nálatok baba van a dologban! :)
2009. szept. 8. 10:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Reméljük baba miatt + a teszt! Én mennék dokihoz
2009. szept. 8. 10:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Megyek dokihoz,csak türelmetlen vagyok.Ha most nem előbb utóbb csak lesz 1 kis jövevény :)
2009. szept. 8. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Majd írd meg, hogy mi volt a dokinál! És persze megy a drukk :)

2. válaszoló

2009. szept. 8. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Úgy tudom, nem mindenféle ciszta csak a ciszták egy bizonyos (annyira azért nem gyakori) csoportja okozhat téves pozitiv eredményt, és ha tudod, hgy van egy cisztád,és eddig nem okozott ilyesmit, akkor szerintem neked nem ez van, ezért csak a pici maradt! :) Én a babára szavazok! :)
2009. szept. 8. 10:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok! Remélem igazatok lesz. :) Majd jelentkezem.
2009. szept. 8. 19:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem látta még,de megvastagodott nyálkahártyát azt igen meg elszíneződött hüvelyt. 1 hét múlva kontroll.Addig remélem minden ok lesz !!!
2009. szept. 10. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!