Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha fáj alul a pocim, jövö...

Ha fáj alul a pocim, jövö héten kellene megjönnie 11-én most csináltam tesztet de negatív lett. Minden szagtol öklendezek, meg ez az alhasi nyilalás... Ez a baba lenne? De akkor a teszt miért ne m mutatta ki?

Figyelt kérdés
2008. jún. 6. 09:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem 10-én (NEM) kellene megjönnie, ami a tapasztalatom: tegnapelőtt előtt nagyon elkezdett fájni a hasam, majd mindez tegnapra minimalizálódott. Akkor volt egy kis folyás. Ma már egyáltalán nem fáj a hasam, kicsit tán érzem hogy ott van, de ennyi. Most izgulok, hogy nehogy jöjjön a mensi előtti folyás, de én most speciel annak is örülnék ha nem jönne meg, és kicsit az is megnyugtatna ha megjönne, de nem előtte 4-5 nappal már folyásom van és 1-2-3 nappal pecsételgetek.

A tesztelés korai volt! Próbáld meg 12-13-án! :-) Szorítok Neked!

2008. jún. 6. 09:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Elolvastad a tezstet??? A legérzékenyebb tesztek is cssak a mensi ideje előtt 1-2 nappal mutatják ki!!!! Most lehet a beágyazódás, ami miatt még nemigen öklendeznél...Az alhasi nyilalás lehet a beágyazódás. Ha most történik, akkor most kezd el növekedni a hcg szinted és kb 5-6 nap múlva lesz akkora mértékű, hogy a teszt is kimutatja. Légy türelmes, sok sikert!!
2008. jún. 6. 09:18
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat elsQ válaszolo neked is elsQ baba lenne?
2008. jún. 6. 09:22
 4/11 A kérdező kommentje:
ElsQ válaszolo nincsen kedved tartani velem a kapcsolatot msn-en keresztül? Megoszthatnánk egymással tapasztalatainkat is.? szerinted ?
2008. jún. 6. 09:25
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Igen, és már nagyon várjuk. :-) Ha most se jön össze (kemény 3 hónapja próbálkozunk:-) ) akkor elmegyek orvoshoz, hogy nézze meg működöm-e.
 6/11 anonim ***** válasza:
molyy@freemail.hu :-)
 7/11 A kérdező kommentje:
Én még csak azaz mi még csak most kezdtünk próbálkozni
2008. jún. 6. 09:26
 8/11 A kérdező kommentje:

felvettelek

ritus19855@freemail.hu

2008. jún. 6. 09:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok! Nekem ugyanezek a tüneteim, de még nem tesztelek, csak ha esetleg nem jönne meg. Mi 3 hónapja próbálkozunk, akkor hagytam abba az antibébit.

Felvettelek titeket msn-re(nippy24@t-online.hu)ha nem baj, ott tudunk dumcsizni.

2008. jún. 6. 10:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én is felvettelek benneteket, ha bármi kérdésetek van, írjatok!!25hetes kismami
2008. jún. 6. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!