Ha fáj alul a pocim, jövö héten kellene megjönnie 11-én most csináltam tesztet de negatív lett. Minden szagtol öklendezek, meg ez az alhasi nyilalás... Ez a baba lenne? De akkor a teszt miért ne m mutatta ki?
Nekem 10-én (NEM) kellene megjönnie, ami a tapasztalatom: tegnapelőtt előtt nagyon elkezdett fájni a hasam, majd mindez tegnapra minimalizálódott. Akkor volt egy kis folyás. Ma már egyáltalán nem fáj a hasam, kicsit tán érzem hogy ott van, de ennyi. Most izgulok, hogy nehogy jöjjön a mensi előtti folyás, de én most speciel annak is örülnék ha nem jönne meg, és kicsit az is megnyugtatna ha megjönne, de nem előtte 4-5 nappal már folyásom van és 1-2-3 nappal pecsételgetek.
A tesztelés korai volt! Próbáld meg 12-13-án! :-) Szorítok Neked!
felvettelek
ritus19855@freemail.hu
Sziasztok Lányok! Nekem ugyanezek a tüneteim, de még nem tesztelek, csak ha esetleg nem jönne meg. Mi 3 hónapja próbálkozunk, akkor hagytam abba az antibébit.
Felvettelek titeket msn-re(nippy24@t-online.hu)ha nem baj, ott tudunk dumcsizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!