Menses alatt ha teherbe estem anak van jelei esetleg elmulik a menses másnapra?
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 12:35
1/3 anonim válasza:
Menses alatt 99%, hogy nem esel teherbe.
2/3 anonim válasza:
Nem azt kérdezte a kedves kérdező,hogy mennyi esélye van így teherbe esni!!!És sajnos az az 1% akkor is ott van,akár csak a gyógyszernél,és hányan esnek teherbe gyógyszer mellett is.Szóval az esély az megvan rá!!
Kedves kérdező,igaz én nem mensi alatt estem teherbe,de úgy gondolom,hogy ha teherbe estél,akkor vagy meglesz rendesen,vagy pedig csökkenni fog a vérzés mennyisége.Én úgy tudom,hogy a menzesz igazából csak a beágyazódás után marad el,ami 10-12 nap.De sajnos pontosat én nem tudok neked mondani.Keresgélj Google-ban,hátha találsz róla valamit.
28+3 hkm
3/3 anonim válasza:
Nekem elég esélyes, hogy mikor megvolt akkor estem teherbe és nekem alig volt meg akkor és 1nappal hamarabb elmúlt:) 14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!