Szia, nagyításban mintha láccana valami de az szerintem száradási mert nem tűnik lilának inkább szürkének..Ezt sztem most vedd negatívnak és ha nem jön meg a következőről is rakj fel képet..Sok sikert.
2013. febr. 15. 12:42
12/31 anonim válasza:
Nem a kérdésre válaszolok, de ha veszel teszted, én a Rossmannban kapható Facelle-t ajánlom. Nem drága, és pontos (legalábbis csak jókat olvastam róla, és nekem is bevált). Nemvárt napja után 5 nappal délutáni nagyon híg vizeletből teljesen egyértelmű pozitívat mutatott, míg a sokkal érzékenyebb Predictor Early, vagy sokak által dicsért X-epil nagyon halvány volt. Kinek ez, kinek más válik be, de ahogy utánaolvastam a Facelle teszttel mindenki meg volt elégedve. (Szóval ne járj úgy, mint én, hogy csak ötödik tesztelésre vettem Facelle-t :))
2013. febr. 15. 13:01
13/31 Szandy89 válasza:
Átraktam neked negatívba!
Nem tudom mit mondani!Néha látok valamit néha nem!
Élőben látok valamit, mint ha kicsit erősebb lenne, mint tegnap. De nem tudom... Viszont még nem jött meg, az már csak jelent valamit :) Veszek ma egy DM-es tesztet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!