Lehetséges az, hogy nem születhet testvér?
Igen, lehetséges hogy egy nő másodszorra már nem esik teherbe. Akár milyen oka lehet: hormonzavar, valamilyen fertőzési szövődmény stb...
Nekem sem született tesóm, habár nálunk azért, mert a szüleim csak egy gyereket akartak. Most kompenzálok. :)
Nekem legalább három gyermekem lesz - remélem! (kettőnél tartok!)
Igen az is lehet hogy eü oka volt (én nagymamámnak pl. kimerült a petefészke fiatalon viszonylag, így megszülte anyumat majd a hugát és többet nem lett gyereke pedig szerettek volna még úgy 32-34 éves kora körül-után).
Lehet anyukádnál is ilyesmi volt.
De az is lehet amit írsz hogy pszichésen meg valójában legbelül elég volt neki 1 gyermek is.
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Az első hozzászólónak üzenem, hogy vágyom mindkettőre. Testvérem már nem lehet, de saját kisbabám igen. Sőt, nagyon is szeretnék legalább kettőt. Remélem hamarosan összejön az első.
Igen lehet.
Családon belül volt,h első gyorsan sikerült és a kis tesó soha.
Szomszédunknak a fia után a 2.lombikkal sikerült 5év után,pedig az első spontán lett.
Nekem a 2.babám sokkal nehezebben jött össze,mint az első.(aki első hónapban)
Szóval sok ilyet hall az ember,sajnos:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!