Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek kezeléssel lett az...

Akiknek kezeléssel lett az első babájuk, azok nekivágtak másodszor is?

Figyelt kérdés

Meddőségi kezeléssel fogant az első babánk, akiért 6 évig küzdöttünk. Körülbelül egy fél év múlva lenne aktuális, hogy újra menjünk a kezelésekre, ha akarunk babát. Később a korom miatt már nem nagyon szeretnék.

Eredetileg több gyermeket terveztünk, de most nagyon elbizonytalanodtsam. Lelkileg is, fizikailag is és anyagilag is nagyon megterhelő, ráadásul a siker is elég bizonytalan.

Érdekelne, hogy aki hasonló helyzetben volt, az hogy döntött.

2013. febr. 14. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi vállalnánk, bár nagyon reméljük, hogy menni fog anélkül is.

Májusban vár még rám egy epeműtét, és utána ráállunk a kistesó-témára.

Szerencsére az orvosom mindenben támogat, a korom miatt mi sem várhatunk a végtelenségig, így rögtön megtámogat hormonokkal, nem kell kivárnunk az x időt (természetesen alapos kivizsgálást követően).

2013. febr. 14. 13:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Jaj, én évek óta hajtogatom és már a kezelés alatt is azt mondtam, hogy ezt soha többé mégegyszer. de éppen ma mentünk volna újra az előzetes vizsgálatokra, csak a havazás miatt le kényszerültünk mondani és jövő hónapra halasztani. :-( két éves múlt a kisfiam és most itt tartunk. meginogtam, hogy talán mégis. ne nőjön fel testvér nélkül. én nyáron leszek 30 éves, még belefér, úgy gondolom, bőven. de a lelki, fizikai és anyagi oldalától magam is tartok.
2013. febr. 14. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Újra nekivágnék. Még adok magunknak pár hónapot és ha nem jön össze, bejelentkezek. Csak épp a gyereket nem tudom hová tenni, ez nem lesz egyszerű, ha megint ott kötünk ki. Addig is reménykedünk.
2013. febr. 16. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!