Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség! Lenne egy kis...

Segítség! Lenne egy kis gondom! Babát szeretnénk a párommal! Lehetséges, hogy rosszul mért az ovuteszt?

Figyelt kérdés
4 évig szedtem fog.gátlót amit kb.2 hónapja hagytam abba! Az első vérzés ki is maradt! Múlt hét kedden volt egy + ovut. , kedden - ovut. , szerdán ismét +, és tegnap ismét volt egy +, meg ma reggel és du is egy-egy! A hasam szurkál most már majdnem 1 hete, és a derekam is majd leszakad már 3-4 napja. Ma mértem a hőmet is reggel és este is 36,3 ami egy-két nappal ezelőtt csak 35,8 volt! Ez most mi?

#baba #terhesség #peteérés #ovulációs teszt #emelkedett hőmérséklet
2013. febr. 12. 21:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem riogatsz ne aggódj! :) Első próbálkozásnál igazából nem is számítok babára!Nincs ekkora szerencsém!Meg úgy vagyok vele, hogy próbálkozunk persze, meg kiélvezünk mindegy együtt töltött percet, de majd jön úgyis ha úgy gondolja!Feleslegesen nem idegesítem magam ezen, csak azt furcsállom, hogy már napok óta + ovutesztjeim vannak úgy, hogy előtte voltál pár nap ami - volt..
2013. febr. 13. 18:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia! A 4-es válaszoló vagyok! Szerintem próbálkozzatok ha pozi az lh teszt, hátha most sikerül!:) Nálunk ez lesz a 3. foggátló mentes hónap. Nekem még mindig nem jött meg, amire vártam. Csak a barnázás van, hol erősebben, hol alig. Kezd kicsit ijesztő lenni, mert sosem volt velem ilyen. Legutoljára múlthéten teszteltem, és vasárnapra nem vártam.Ellövök ma egy hcg tesztet, mert ez így már nem vicces. Aztán meglátogatom újra a dokim. Ja és 3 napja mérem a hőmet, első nap: 36,3 majd 36,5 és ma 36,7...szóval semmit nem értek én sem!:D
2013. febr. 14. 09:53
 13/15 anonim ***** válasza:

#7-es vagyok:

A hőmérsékletem ma reggel is 36,6. Ovu teszt pozitív, terhes teszt negatív lett. Barnázás még mindig van, néha erősebb néha gyengébb, tanácstalan vagyok. Nálatok mi újság?

2013. febr. 14. 10:13
 14/15 A kérdező kommentje:
5. napja pozitív az ovuteszt.. Kezdek aggódni, hogy valami komoly gond van.. A hőm 36,3-36,4 bár nem reggeli mérés mert a héten éjszakás vagyok de mérem mikor haza érek meg mikor felébredek.. Nálatok valami fejlemény?
2013. febr. 15. 07:44
 15/15 anonim ***** válasza:
#13-as vagyok : Ma reggelre a hőm 36,4 és úgy néz ki, hogy lassan de biztosan megjön, már tegnap estére is inkább vérzés volt mint barnázás. Nektek szorítok!!! :)
2013. febr. 15. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!