Van esély teherbeesésre így?
Figyelt kérdés
Csak egyszer voltunk együtt egész hónapban a pozitív ovuteszt utáni reggelen. Aznap este már negatív volt az ovuteszt.2013. febr. 12. 08:39
1/10 anonim válasza:
nekem is akkor volt pozi, tegnap meg kétcsíkos a tesztem:D szóval van rá esély
2/10 anonim válasza:
Szerintem elég jó esély van, mert pont jókor voltatok együtt és a párod is tartogatta a katonáit, így azok is szép egészségesek lehettek... Drukkolok! Majd írj 2 hét múlva! :)
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Ha van még tapasztalat/vélemény, szívesen veszem! :)
2013. febr. 12. 14:15
4/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bebizonyosodott rajtam, hogy van így esély! :) 3 napja (13. dpo-tól) pozit tesztelek! :)
Sok sikert mindenkinek! :)
2013. febr. 21. 12:47
5/10 anonim válasza:
első vagyok, üdv a klubban :))
6/10 anonim válasza:
De jó! Gratulálok! Megkérdezhetem, hogy hányadik próbálkozás volt?
Második
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves Második! Köszi a gratulációt! :)
Kb. 6 éve próbálkoztunk!!! Ideje volt! :)
2013. febr. 22. 20:06
8/10 anonim válasza:
GratulálokT Hát ennyi idő után gondolom hatalmas öröm. Engem az érdekelne, hogy éreztél-e vmit már a mensi előtt?
9/10 A kérdező kommentje:
Igen, hatalmas öröm! :) Az volt más, hogy a cicim nem fájt úgy, ahogy szokott és nincs is bekeményedve.
2013. febr. 22. 21:52
10/10 anonim válasza:
Hú, akkor Ti nagyon kitartóak vagytok! És egészen biztos vagyok benne, hogy ha ennyit próbálkoztatok, akkor Te nagyon fogod szeretni a babádat, és nagyon jó anya leszel!!! :) Még egyszer gratulálok! :)
(Második :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!