Igaz ez? Lombiknál naponta minimum 50-70 dkg húst kell enni és 3 liter folyadékot?
A túlstimus vagyok. 20 petesejtet szívtak le, és az 5. napon kaptam vissza kettőt, többet pedig lefagyasztottak a 6. napon.
Nézd, állítólag jobb ha 5 naposan kapod őket vissza, mert akkor már a 3. 4. napon ha vmelyik nem fejlődik tovább vagy megfelelő mértékben, akkor azokat kiválogatják. De épp most egy ismerősömnek a 3. napos beültetés sikerült, és előtte a 5. napos nem.
Kedves utolsó, nagyon köszönöm, hogy írtál. Végül mi lett a túlstimulálásból? Nem lett kórház?
És sikerült a babád?
Én is hallottam, hogy sok embrió a 3.napon leáll a fejlődésben és ha már elérik az 5.napot és akkor ültetik vissza, nagyobb az esély a sikerre.
Remélem, az első lombik összejön és megúszom túlstimulálás nélkül!!!!
Jaj, látom hogy sikerült, bocs... visszaolvastam :)
Gratulálok!!!!
És kedves harmadik válaszoló, neked is gratulálok a babádhoz :)
Olyan jó, mikor sikeres lombikozásról lehet olvasni :)
Szia!
Nekem is a 3. napi beültetés volt sikeres többszöri nekifutásra.
Ez utóbbi alkalommal, már a punkció előtt fehérje port(Whey Protein) 20 g/ nap ittam turmixnak 5 dl vízzel(lehet tejjel is), mert nem tudtam volna annyi fehérjét hús formájában bevinni.
Min. 3 l folyadékot meg kell inni naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!