Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz ez? Lombiknál naponta...

Igaz ez? Lombiknál naponta minimum 50-70 dkg húst kell enni és 3 liter folyadékot?

Figyelt kérdés
Hogy lehet ezt kibírni, ha valaki nem szereti a húst. Van valami ötlet hús helyett?
2013. febr. 11. 13:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A túlstimus vagyok. 20 petesejtet szívtak le, és az 5. napon kaptam vissza kettőt, többet pedig lefagyasztottak a 6. napon.

Nézd, állítólag jobb ha 5 naposan kapod őket vissza, mert akkor már a 3. 4. napon ha vmelyik nem fejlődik tovább vagy megfelelő mértékben, akkor azokat kiválogatják. De épp most egy ismerősömnek a 3. napos beültetés sikerült, és előtte a 5. napos nem.

2013. febr. 12. 16:48
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, nagyon köszönöm, hogy írtál. Végül mi lett a túlstimulálásból? Nem lett kórház?

És sikerült a babád?

Én is hallottam, hogy sok embrió a 3.napon leáll a fejlődésben és ha már elérik az 5.napot és akkor ültetik vissza, nagyobb az esély a sikerre.

Remélem, az első lombik összejön és megúszom túlstimulálás nélkül!!!!

2013. febr. 13. 08:05
 13/14 A kérdező kommentje:

Jaj, látom hogy sikerült, bocs... visszaolvastam :)

Gratulálok!!!!

És kedves harmadik válaszoló, neked is gratulálok a babádhoz :)

Olyan jó, mikor sikeres lombikozásról lehet olvasni :)

2013. febr. 13. 08:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is a 3. napi beültetés volt sikeres többszöri nekifutásra.

Ez utóbbi alkalommal, már a punkció előtt fehérje port(Whey Protein) 20 g/ nap ittam turmixnak 5 dl vízzel(lehet tejjel is), mert nem tudtam volna annyi fehérjét hús formájában bevinni.

Min. 3 l folyadékot meg kell inni naponta.

2013. febr. 17. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!