Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség? Melyik napon repedhe...

Segítség? Melyik napon repedhetett meg a tüszőm?

Figyelt kérdés

Itt a görbém: [link]

Tuti nem akkor volt amikorra behúzta, mert pénteken a dokim még látta a tüszőmet (23mm-s volt). Most akkor mikor lehetett?

2013. febr. 9. 09:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A hőd és ovuteszt alapján péntek. De ha még látta a doki, akkor lehet hogy utána de még aznap. Reggel vagy este voltál pénteken a dokinál?
2013. febr. 9. 10:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Péntekről szombat hajnalra saccolnám pontosabban ha a dokit is számba vesszük. Mivel szombaton lett nega az ovuteszt.
2013. febr. 9. 10:17
 3/13 A kérdező kommentje:
10.15-kor voltam. Köszönöm!
2013. febr. 9. 10:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Még mindig én. Akkor péntekről szombatra volt sztem. Az időzítés tökéletes! :))) Drukkolok!!!!
2013. febr. 9. 10:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Szia!Véleményem szerint szombat hajnalban volt ovulációd!Nem csak abból gondolom,hogy szombaton volt negatív a teszted,hanem abból is,mert ugyebár 36,6-ról esett le a hőd 36,2-re(2 napig ennyi volt a hőd),aztán csak 36,5-re ugrott fel,holott ovuláció esetén LEGALÁBB annyit kell vissza ugrania,mint amennyit leesett.Viszont neked a 2 nap után csak 36,5-re ment vissza,tehát akkor még biztos,hogy nem volt ovud.Másnap még tovább emelkedett(36,8-ra),szóval tuti,hogy akkor(szombat hajnalban)következett be az ovulációd.Remélem érthető voltam és tudtam segíteni!:)Sok sikert!Drukkolok!:)
2013. febr. 9. 10:31
 6/13 anonim ***** válasza:

Jah,és jókor is voltatok együtt!!Szóval megy a drukk!!:))

(utolsó válaszoló voltam)

2013. febr. 9. 10:32
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Boldog lennék, ha végre sikerülne, de én már nem merek reménykedni. Majd meglátom.
2013. febr. 9. 10:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Mióta próbálkoztok?Mi 13 hónapja...
2013. febr. 9. 10:40
 9/13 A kérdező kommentje:
Nekünk januárban múlt 6 éve. Eddig buta voltam mert hallgattam nődokimra. Sarkamra álltam és most kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van és nagy valószínűséggel IR-em is.
2013. febr. 9. 10:52
 10/13 anonim ***** válasza:
6 éve? Atyaúristen. Nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!
2013. febr. 9. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!