Nagyon korai vetélésnek mik a jelei? Abban az esetben ha a nő védekezik rendesen, nem is tudja hogy terhes?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek,rendesen.A menstruációm mindig elég gyenge,de fixen 5 napos volt.Az előző viszont kicsit hosszabb volt,kb 2 hete.Most viszont 2 napja nemjó a közérzetem,de beteg nem vagyok.ÉS ma megjött,vagy nemtudom,ilyen véres darabos vmi jön ki belőlem,mintha sűrű folyással lenne,nem rendes menses.Még sosem volt hogy fogamzásgátló közben jött volna meg,pedig sok éve szedem.
Teherbe eshettem és elvetélhettem,vagy mi lehet?
Teszt kimutatja még ha terhes voltam?
2013. febr. 8. 11:33
11/16 anonim válasza:
Én biztos terhes voltam, +volt a tesztem is, 6ik héten elkezdtem vérezni, darabos vérzéssel járt és rengeteg vér kíséretében, elmentem dokihoz,nem mondta ki hogy terhes vagyok,csak,hogy menstruáció szerű vérzés,és nagyobb a méhem. Aznap csináltam tesztet és már aznap negatív volt! Én alig görcsöltem.
12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: sajnálom.
Én nem véreztem nagyon,de furcsa szinű és darabos volt.De a teszt negativ lett.
Nem lett volna kötelessége UH-t csinálni a dokinak?
Nem lesz baj ha nincs semmi csinálva?
2013. febr. 11. 15:40
13/16 anonim válasza:
De igen UH-t kellett volna csinálnia. Hihetetlen, hogy ha nem fizetsz, le vagy szarva! :( Na majd a magándokira leszek kíváncsi.
14/16 anonim válasza:
Amúgy nem hiszem, hogy baj van, mert akkor belázasodnál. Nekem is így volt. Nem ürült ki rendesen. Bár ugye nem biztos, hogy vetélés volt nálad.
15/16 anonim válasza:
nekem 6.2mm volt amikor elment.Én nagyon görcsöltem,a szokottnál 100x nagyobb volt a fájdalom és darabok jöttek belőle+sokkal intenzívebb volt a vérzésem :S
16/16 anonim válasza:
11es vagyok, nem csinált semmit a doki, annyit mondott ha pár napon belül nem szűnik a vérzés menjek vissza és megműtenek! Szerencsére nem lett semmi baj, azóta már született egy kislányom, most volt 15hónapos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!