Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet még beágyazódásos...

Ez lehet még beágyazódásos vérzés?

Figyelt kérdés
5 hetes és 4 napos terhes lehetek, ha jól számoltam és ma mikor wc-re mentem és megtöröltem egy kicsit barnás volt. De csak akkor egyszer és azóta se. Ez még beágyazódás volt, vagy lehet baj van?
2013. febr. 6. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
En mar rohannek is azonnal az ugyeletre. 5+4 naposan mar nincsen beagyazodas, maximum "kiagyazodas" veteles miatt. Akarki akarmit mond, semmilyen verzes, vagy "szines" folyas nem normalis terhesseg alatt. Lehet, hogy gond van a progi szinteddel, azon tudnak segiteni gyogyszerrel, de lehet, hogy nem tapadt meg rendesen a baba, vagy beteg lenne. A lenyeg, hogy abbol a keves barnazasbol konnyen lehet omlo verzes egy pillanat alatt, ugyhogy en mennek a dokihoz. Majd ird meg mi volt.
2013. febr. 6. 12:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Mára van időpontom a dokihoz 3 órára, hamarabb nem tudok menni, mert a másfél éves kislányomat nem tudom hamarabb "lepasszolni". Megírom mi lett, remélem nem lesz baj.
2013. febr. 6. 12:12
 3/6 frászkarikaborsó ***** válasza:
nem, beágyazódás a peteérés után 7-12 nappal lehet, te már abból bőven kicsúsztál. Hívd fel a dokidat hogy van-e teendő, lehet hogy progeszteronhiányod van és pótolni kell hogy megmaradjon a baba, de ezt ő fogja tudni neked megmondani mert ő ismeri a kórelőzményedet.
2013. febr. 6. 12:16
 4/6 frászkarikaborsó ***** válasza:
akkor sok sikert a dokinál, a többi választ csak most olvastam. Remélem nem lesz gond!
2013. febr. 6. 12:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. febr. 6. 12:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Voltam a dokinál, nincsen semmi gond, azt mondta ez előfordulhat. Lerajzolta, meg mutogatta, hogy a méh faláról míg a baba ki nem tölti a teret lehet barnázás, de amíg nem eleven vér jön addig ne aggódjak.

Csak gondoltam megírom. Sziasztok!

2013. febr. 6. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!