Mire utalnak a tüneteim?
Ma vagyok a ciklusom 41. napjánál, és jele sincs, hogy meg akarna jönni, remélem, nem is fog.
A hőmérsékletemet csak délutánonként tudom mérni, akkor mindig 37 fölötti (37,2-3). Gyakran szédülök, nem nagyon, csak mégsem éreztem ilyet korábban. Alhasi részen is érdekes dolgokat érzek, nem a mensi előtti feszítést, hanem inkább szurkálásokat, bár az utóbbi pár napban nem olyan sűrűn. Teszteltem 2 napja, negatív lett, bár délután csináltam, de jó teszttel. (Clearblue)
Lehetséges az, hogy még nem mutatja ki a teszt a HCG-t? Ha szimplán kimaradt volna a mensim, akkor nem lenne magas a hőm, ugye? Tesztelést tervezek ismét, de reggeli vizelettel. Remélem, hogy baba!
Hát, reggeli első vizeletből kéne egyet tesztelni, aztán már okosabb leszel.
Remélhetőleg baba van a dologban.
Drukk!
A hőmérsékletnek mensi előtt egy-két nappal le kellene esnie. Tehát vagy késik, vagy tényleg babád van. Egyébként hány napos általában a ciklusod?
Én is Clearblue-t használtam a kimaradt mensi után egy nappal, tehát a 29. napon, de előtte nekem nagyon pontos volt mindig a ciklusom. Délután teszteltem, mert a párom nyaggatott és nem bírta már kivárni a másnap reggelt és akkor már nekem volt csík, igaz halvány. De szerintem ez a hcg mennyiség eléggé egyénfüggő, mert másnap délután ismét teszteltem egy jóval kevésbé érzékeny teszttel (a gyártó ajánlása szerint kimaradt mensi után egy héttel reggel érdemes kipróbálni) és már az is két csíkos volt.
Szerintem egy-két nap és próbálkozz újra, de tényleg bírd ki reggelig.
Sajna megjött, kb.a 45. napra, csalódás...:-(
Köszönöm a válaszaitokat! Sajna attól tartok, hogy a gyógyszer abbahagyása okozta ezt, és szerintem nem fog egyhamar beállni rendes ciklusra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!