Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Itthon a teszt negatív, a...

Itthon a teszt negatív, a laborban a reggeli vizeletből mért HCG szint pozitiv eredményt adott. Melyiknek hinnétek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 15:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki írt! Higyjétek el, bár nem kellett éveket várni, tiszta szívemből értékelem ezt a csodát, ami velünk történt! Mindenkinek nagyon sok szerencsét és jó babázást kívánok! Még írok, remélem, hogy minden rendben lesz!
2009. szept. 4. 21:31
 12/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Na mi a helyzet veletek?(már irtam neked de nemtudom hanyas voltam,az akinek szintén a labor mutatta ki)

30 hetes km.

2009. szept. 8. 13:25
 13/18 A kérdező kommentje:
Szia! Hát betelt az Uh-ra az összes időpont, jövő hét elejére kaptam csak (sztk). A dokim meg ma volt először, előbb nem tudtam menni hozzá, ő is meg volt lepve, hogy nem tudott mára, legkésőbb holnapra időpontot adni, nyáron nem volt ennyire tele a sor... úgy látszik mindenkinek most kellene... Nem lesz késő előző mensihez képest a 8. héten először Uh-ra menni? Mit tennél a helyemben? (amúgy szerinte 100%, hogy baba... de a mai bolti tesztem is negativ) ... engem megüt a guta... komolyan, te hogy bírtad?
2009. szept. 8. 15:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Az ultrahangon nem látszik semmi sem, a méhnyálkahártyám pedig túl vékony, hogy beágyazódás lehetséges legyen (7mm). Azt mondta az orvos, valami más dolog lesz, nem baba, hanem valami "gond". Többet nem tudok. Mindenkinek köszönöm, aki írt, és bíztatott! Boldog babavárást mindenkinek! Szorítsatok, hogy nekem is gyorsan elmúljon ez az üresség érzés, mert megfulladok tőle :(((
2009. szept. 14. 14:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Ohh sajnálom. Azért ird meg mi lett veled. Szia
2009. szept. 15. 20:39
 16/18 anonim ***** válasza:

Sajnálom én is nagyon és remélem, nem lesz semmi komolyabb gond. Írj, ha tudsz!

Első voltam.

2009. szept. 16. 09:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Kiderült,hogy mitől volt pozitív a laborteszted?Hogy vagy?

2010. márc. 31. 12:06
 18/18 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, kiderült. Egy másik orvoshoz is elmentem, mert az előző nem adott semmire értelmes választ, csak mismásolt. Az új orvosom alaposan kivizsgált, és sajnos kiderült, hogy baba lett volna, de a vékony nyálkahártya miatt elkezdődött a beágyazódás, de sajnos nem maradt meg, valószínűleg a magas tesztoszteron szint is közrejátszott. Kiderült a pco-m is, ez az alap oka a történteknek. Most ezt kezeljük.
2010. ápr. 2. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!