A mensim elött 2-3 nappal mindig barnázok! Ez normális? Babát szeretnénk ez nem befolyásolja a teherbe esést, ugye?
Ezt a kérdést már vagy 3x feltettem, de értelmes válasz nekem se jött. Amit kiderítettem eddig: progeszteron elégtelenségre utalhat, ami nem engedi hogy rendesen megtapadjon a baba, vagy a koraterhességben el is megy. Vagy: teljesen normális dolog, itt van akinek van és mégis sikerült a baba, istentudja hanyadik héten jár már. Mi mondjuk csak 3 hónapja próbálkozunk, szinte ebben a hónapban volt az, hogy tuti jókor voltunk együtt és nem csak egyszer, szóval még nem kéne aggódnom, de aggaszt mégis ez a pecsételgetés a mensi előtt. Viszont nekem egyéb "tünet" nincs ami hormonzavarra mutatna, mint pl. a mellből savas folyás, vagy ritka mensi... egyedül annyi, hgy mielőtt elkezdek pecsételgetni, fáj a hasam, tehát tudom, hogy lassan ebből mensi lesz.
Neked hogy zajlik mindez?
Hát legközelebb ha nekem megint ez lesz akkor én is elmegyek dokihoz! De amugy itt olvastam hogy irták hogy ez természetes! Hát nemtudom....
Neked pedig szortiok hogy babás legyél:DD! Majd irj ám hogy mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!