Az x-epil teszten akkor is látszik a második csík helye, ha nincs baba? Megnéznétek? (képpel)
Figyelt kérdés
10 dpo-n vagyok és most csináltam délután, igaz 2 óránál többet nem bírok ki pisilés nélkül.Többször teszteltem már ilyen tesztel, de ilyet még nem láttam. Napok óta szúrkál a méhem és gyakrabban járok pisilni, és ami furcsa, hogy nem fáj annyira a mellem, mint mensi előtt szokott
2013. febr. 4. 18:08
11/22 anonim válasza:
12/22 A kérdező kommentje:
most lehet én vagyok a hülye tényleg, de én a negatívon is látom :)
2013. febr. 4. 18:53
13/22 anonim válasza:
Legyen igazad! Fotòn nem ùgy adja vissza az biztos. Lámpafèny alatt megnèzted?
14/22 A kérdező kommentje:
meg, és ugyanazt látom, amit a képen is, nagyon halványan valamit. én elfogadom, hogy negatív, csak arra voltam kíváncsi, hogy ez amit látok, ez micsoda, mert többször teszteltem ilyen teszttel és soha ilyet nem láttam.
2013. febr. 4. 19:07
15/22 anonim válasza:
Az a lényeg, h Te lâtod! :-) csinálj corax be sure tesztet. Az is nagyon erzékeny! Szorítok!:-):-) majd ìrj! :-)
16/22 Szandy89 válasza:
Én is negatívnak látom!
De reggel csinálj másikat!!!!
17/22 anonim válasza:
Amit te linkeltél, az negatív!!!
Amit egy válaszoló belinkelt, az a halvány pozitív.
A tièd sajna annak a közelebb sincs...
Oda képzeled annyira nézed...
18/22 anonim válasza:
Èn linkeltem a halvàny pozit. 10.dpo n készűlt. Aztàn erősödött ùgy 4-5 napra fel teljesen pozira. Mindenkinél más. Mensi előtt még lutri sajna. Türelem.
:-)
19/22 anonim válasza:
Az x-epil nekem is kétértelmű volt,de elfogadtam egatívnak,mivel a 2csík nem ott volt/van ahol kéne!Talán 2-3nap múlva még megpróbálom újra!
20/22 anonim válasza:
ez negatív DE borzasztóan korán csináltad! tessék várni még:)) reméljük ott lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!