Az terhestünet lehet, hogy nem fájnak a melleim egyáltalán? Máskor nagyon szokott!
Nekem ugyanez volt az augusztusi ciklusban. Semmi olyan tünetem nem volt, mint máskor mensi előtt. Azt hittem terhes vagyok végre, egyedül a hőm árulkodott, ami elkezdett apránként lemenni. Hiába volt minden más, se csokievés, se vizes folyás, se fejfájás, se derákfájás, se mellfeszülés, se semmi. Aztán egyik nap megjött :(( Pedig már kezdtem elhinni, hogy most végre sikerült. Alapigazság, amire magam is most végre rájöttem, hogy csak magunknak ártunk vele, ha ennyire rágörcsölünk.. Most talán megharagszol, én is haragudtam mindig azokra akik ezt mondják és meg voltam róla győződve, hogy ők sose érezték át azt, amit én. Hogy ők sose voltak annyira reménytelenül elszántak, mint én, és sose akarták olyan rettenetesen azt a babát....
De rá kellett jönnöm,hogy minden kétesélyes egészen addig, amíg biztos nem lesz vmi, hogy hiába az egész ciklust a saját magam analizálásal töltöm, úgysem tehetek semmit. Ha megjön, megjön, ha meg nem, hát akkor az mindent elárul. Bocsánat, ha hosszú voltam, de ez most csak úgy kijött... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!