Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az terhestünet lehet, hogy...

Az terhestünet lehet, hogy nem fájnak a melleim egyáltalán? Máskor nagyon szokott!

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 09:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem sem fájt de sajna megjött, pedig én is reménykedtem!
2009. szept. 4. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:
hát ez még így magában nem nevezhető terhes tünetnek!nekem is vmikor nagyon fáj vmikor meg alig!előző hónapban nekem menszi előtt 3 nappal kezdett el fájni elég gyengén!most meg már pé után 2 nappal elkezdett fájni,majd le szakad!ez tök változó!amúgy menszid mikorra nem várod?vagy már késik?
2009. szept. 4. 09:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyanez volt az augusztusi ciklusban. Semmi olyan tünetem nem volt, mint máskor mensi előtt. Azt hittem terhes vagyok végre, egyedül a hőm árulkodott, ami elkezdett apránként lemenni. Hiába volt minden más, se csokievés, se vizes folyás, se fejfájás, se derákfájás, se mellfeszülés, se semmi. Aztán egyik nap megjött :(( Pedig már kezdtem elhinni, hogy most végre sikerült. Alapigazság, amire magam is most végre rájöttem, hogy csak magunknak ártunk vele, ha ennyire rágörcsölünk.. Most talán megharagszol, én is haragudtam mindig azokra akik ezt mondják és meg voltam róla győződve, hogy ők sose érezték át azt, amit én. Hogy ők sose voltak annyira reménytelenül elszántak, mint én, és sose akarták olyan rettenetesen azt a babát....

De rá kellett jönnöm,hogy minden kétesélyes egészen addig, amíg biztos nem lesz vmi, hogy hiába az egész ciklust a saját magam analizálásal töltöm, úgysem tehetek semmit. Ha megjön, megjön, ha meg nem, hát akkor az mindent elárul. Bocsánat, ha hosszú voltam, de ez most csak úgy kijött... :(

2009. szept. 4. 09:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hosszú választ is,az is válasz. Szeretek olvasgatni:)). Még nem késik....
2009. szept. 4. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!