Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha együttlét után 17nappal...

Ha együttlét után 17nappal negatív lett a tesztem már ne reménykedjek?

Figyelt kérdés
Légyszi írjatok,ha valakinek volt olyan,hogy több,mint 2hét után lett csak pozitív a tesztje!Azért reménykedtem,mert nem jött meg rendesen ebben a hónapban(csak egy napig tartott és pecsételő volt)Köszönöm előre is a segítségeteket!
2013. febr. 3. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha az együttlét, és a peteérés ideje egybeesett elméletileg, akkor a 17 nap még nem olyan nagy gond, hiszen 14 nap telik el a beágyazódásig. Ismételni kellene a tesztet jó 1 hét, 10 nap múlva, és ha még mindig negatív, akkor valószínűleg más okozta a mensid rövidségét.
2013. febr. 3. 15:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget,tényleg lehet,hogy csak ilyen sokára mutat pozitív eredményt egy teszt?Sajnos azt nem tudom,hogy egybeesett e,mert Mi menstruáció előtt pár nappal voltunk együtt,szóval így most nehéz ehhez viszonyítani,de mindenképp megismétlem,mert nagyon furán érzem magam,iszonyú fáradtság tör rám néha,szédelgek,nem tudom mi lehet!Remélem baba,bár tudom,hogy ez ezermillió mástól is lehet,csak ami reményt ad az a menstruációm rövidsége és milyensége!Még sosem volt ilyen!
2013. febr. 3. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!