Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, nektek mennyi idő...

Lányok, nektek mennyi idő múlva jöttek a tünetek, hányinger stb. terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 21:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nekem az első terhességemnél még a pozitív teszt előtt.a másodiknál pedig 6 hetesen kezdődött.
2013. febr. 2. 21:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Pozitív teszt előtt ? Mikor teszteltél ?
2013. febr. 2. 21:30
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem is a teszt előtt, ezért teszteltem. 5+2 hetes voltam akkor
2013. febr. 2. 21:36
 4/11 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok.nem várt után 3 nappal
2013. febr. 2. 21:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia, a 6.héttől jöttek ezek a tünetek..DE már a 4-től, tehát egyből undorodtam bizonyos dolgoktól, amiket előtte szerettem...
2013. febr. 2. 21:58
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat .

1 hetet késik , és hétfőn tesztelek , és kíváncsi voltam nagy baj ha én még nem érzek semmit . :(

2013. febr. 2. 22:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia nekem semmilyen tünetem nem jelentkezett eddig, nem is hánytam sosem, hányingerem sem volt, semmi. 16 hetes kismami
2013. febr. 2. 22:23
 8/11 anonim ***** válasza:

6 hetesen kezdődött a hányinger.

a melleim megnagyobbodtak, de nem feszülnek. ez már a terhesség elején is megvolt.

2013. febr. 3. 09:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem csak pici görcseim voltak 4 héten és 7-8 héten amikor megkelett volna jönni-e, több tünetem nem volt.

33 hkm

2013. febr. 3. 09:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Én a nemvárt előtt már egy héttel éreztem egy csomó mindent, de mi nagyon vártuk, ki voltam élezve a testem jelzéseire.

A mellbimbóm nagyon érzékeny volt, a melleim mintha le akartak volna szakadni.

A méhemnél olyan volt, mintha néha finoman egészen mélyre beleszúrtak volna. ÉS a hányinger is előtte 3-4 nappal volt először, nap közben egy tál dinnye elfogyasztása közben.

Drukk neked!

2013. febr. 3. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!