Lehetséges, hogy a closty mellett nem mutat semmit az ovu teszt?
Figyelt kérdés
Használtam már máskor is, többször kimutatta az ovulációmat. Most viszont, closty szedése mellett semmit nem mutat. Ultrahangon is voltam kétszer, egyértelműen volt érett tüsző, majd második alkalommal már nem volt ott, tehát megrepedt. Lehet, hogy a closty zavart be?2009. szept. 3. 16:20
1/2 anonim válasza:
Húúú.... ez érdekes. Van olyan, hogy van elég LH., csak épp a pisiben nem választódik ki olyan mennyiség, hogy pozi legyen az ovuteszt.
Én is clostit szedek, és ovutesztelni fogok, de most megijesztettél egy kicsit...Végülis mindegy, a lényeg, hogy használt, és volt peteérés!!
2/2 A kérdező kommentje:
Nem értem én sem. Megkérdezem majd a dokitól. Nyugi, biztos minden oké lesz nálad :)
2009. szept. 7. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!