Más is teljesen elkeseredik/elkeseredett, ha nem sikerült az első hónapban a baba?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülyeség, de annyira beleéltem magam, hogy már ebben a hónapban nem fog megjönni.2013. febr. 2. 15:26
11/13 anonim válasza:
nagyon sajnálom a vetélésed :( az egyik rokonom az 1 éves kisfia után teherbe esett aztán spontán elvetélt,rá egy évre szintúgy,ő már 40 fölött van. drukkolok hogy sikerüljön ismét és megmaradjon :)
12/13 anonim válasza:
Nekünk is az első próbálkozásos hónapunk volt és rettenetesen el vagyok keseredve. Tegnapelőttre nem vártam, nem akartam tesztelni, mert féltem, hogy negatív lett. Nem jött meg, még most sem. Azt hittem sikerült, nem akartam magam beleélni, de már kb óránként néztem, hogy biztos nem jött meg? És nem, egyszerűen nem tudtam nem reménykedni. Erre csináltam egy tesztet és semmi. Bár ne csináltam volna, így már a reményt is elvesztettem és még mindig nem jött meg, hogy legalább elkezdjem számolni újra a napokat, amikor elkezdhetünk úgy próbálkozni, hogy eredménye is lehessen. :(
13/13 anonim válasza:
szia
nekünk se jött össze elsőre,reméltem én is, hogy terhes vagyok,de sajnos nem így történt.
elszomorodtam,de aztán rájöttem, hogy értelme nincs, mert milyen jó, hogy minden új hónap új lehetőséget nyújt.
valahogy le kéne nyugodni,mert közbe játszik az is, hogy az ember már rágörcsöl,és azért nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!