A peteérés napját hogyan tudom a hőmérsékletből megállapítani?
Ha elég régóta méred akkor hamar rájöhetsz a hődből is a pé időpontjára. A ciklus első felében(azaz pé előtt) alacsony a hő( nekem 36,4-36,5). Ez változó egyének szerint. A pé napján leesik a hő. Nekem 36,3-ra ált. Innen tudom hogy ma van pém. De két hónapig mérnem kellett hogy ezt lássam. Pé után felugrik a hő. Ezt olyan 2-4 tized fokkal kell érteni. Nekem 36,6-36,8 ra. Először a felugrásból tudtam hogy előző nap volt a pém. De egy idő után már tudni fogod a lecsökkenésből is. Ha a hődet és a mensiket egy ezzel foglalkozó oldalon vezeted is akkor a kalkulátor alapján már sejtésed lehet a közeledő pé-re. Én a ciklus.hu-t ajánlom, mert azt vezetem én is. De más biztos tud másikat is mondani. Bár az ott kapott értékek nem mérvadók, mert matematikai számítás az alapja, de behatárolni jó vele.
Remélem segítettem.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!