Van ilyen Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem jogosult a lombik programra, de még is így szeretne gyereket akkor valahol ezt (természetesen pénzért) elvállalják az orvosok?2013. jan. 31. 18:48
1/6 anonim válasza:
Szerintem olyan nincs, hogy nem jogosult rá.
2/6 anonim válasza:
mit értesz azalatt, h nem jogosult?
3/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van nem fogalmaztam pontosan!
Azt, hogy van 2 gyerekem, de szeretnénk még egy harmadikat. "Már" pár hónapja próbálkozunk, de semmi eredmény és (nálam ezzel eddig nem volt baj!) nem szeretnék kifutni az időből ezért minél gyorsabban teherbe szeretnék esni! De konkrétan nincs egészségügyi bajom! Ezt valamennyi pénzért megcsinálják vagy csak illegálisan?!
2013. jan. 31. 19:03
4/6 anonim válasza:
hát, illegálisan szerintem semmiképp sem. szerintem egyébként lehet magánúton, pénzzel mindent el lehet intézni, pláne itthon. ha mégse sikerülne ilyet találni, azt javaslom, h kicsit lódítsatok és a pár hónap helyett mondjátok azt, h másfél éve próbálkoztok...
5/6 anonim válasza:
Szerintem semmi kizáró okod nincs, hogy ti jelentkezettek lombikra. Vagy nem vagytok házasok?
6/6 A kérdező kommentje:
De azt hallottam, hogy nagyon nehéz még a valóban "bajban" levő pároknak is bekerülni. Ezért félek, hogy én a két gyerekemmel már nem vagyok erre jogosult! De ezek szerint magán orvos elvállalja.
Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 31. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!