Ugye ez az LH teszt pozitív?
Sziasztok! Tegnap este ilyen volt az LH tesztem, ugye van remény?
A görbém pedig reggelre ilyen lett
5,5 éve. Volt már két terhességem, de sajnos az egyik 8 hetesen, a másik 22 hetesen lett angyalka most egy éve.
Pcos vagyok, kezelnek már 3. éve. Úgy éreztük hogy most jött el az ideje, hogy újra babát szeretnénk:)
ez tuti pozi :)
sajnálom az elvesztett babákat :(
Én csak azt nem értem, h az LH teszt (ami szerintem is pozitív) még nem az ovulációt mutatja, hanem 24-36 óra múlva lesz. Viszont a hőgörbe szerint a pé pedig 29. volt, mert akkor esett vissza illetve másnapra szépen felment.
Most melyik lehet jó? Azért kérdezem, mert nálam is volt már ilyen.
Én megmondom neked a választ, mert már megtaláltam rá, ugyanis az hogy le esik a hő az az ovu előtt történik, amikor újra felmegy akkor van az Lh csúcs. Mutatok neked egy ábrát, azért is írják hogy ha leesik érdemes együtt lenni, mert ovu előtt állítólag a legesélyesebb, bár mi ilyenkor ahogy csak tudjuk próbáltuk kihasználni, minden nap ugyan nem ment de kétnaponta sikerült, remélem sikerült:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!