Barátcserje kapszulát hol tudok venni? Két patikában is hülyén néztek rám, hogy van kapszulában is?! Az egyikben még a növényt sem ismerték. Dm-ben is néztem, de ott sem volt.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Mivel nagyon kiesik az Árkád, az egyik kollégámat ráuszítom a vásárlásra. :)
Herbaház! Százados út. A Stadionok megállóhoz nagyon közel. Nézd meg az oldalukat! www.herbaz.hu
Ez egy nagykereskedés, ahol magánszemélyek is vásárolhatnak. Mivel a Bio boltosok is innen vásárolnak, itt olcsóbban kapod meg (minimum 10%-al olcsóbban, mint bármilyen boltban) és mindig van készleten.
Köszi, köszi, köszi!:)
És mennyibe kerül?
Lópikula csajok. GYÓGYSZERTÁR.
A neve: AGNUCASTON. Létezik, van ilyen, és ne hagyd magad elzavarni meg hülyének nézni sem, sajna én megjártam ezzel, mert volt ahol azt sem tudják mi az. (nem is akarták).
Egyébként OGYI száma van, és egészségkártyára vásároltam, tehát létezik.
A másik a Gynex cseppek. Ezt is gyógyszertárba szerezheted be. Ez is gyógyszertárfüggő sajnos. :(
Lehet még gyógyboltokban is kapni, hallottam már teáról, egyéb kapszulákról, de ezeket én nem szereztem be, mert nálunk a városban sem létezik barátcserje gyógyboltban...
KITARTÁS!!!!!!!
Köszi a tippet. Most átolvastam az Agnucaston tájékoztatóját.
Ez viszonylag új gyógyszer?
Hogyhogy nem tudok róla???...nagyon idegesít.:)
Azért idegesít, mert az elmúlt másfél évben viszonylag mindennel kapcsolatban, ami megismerhető képbe kerültem, olvasok 2 fórumot a neten, két orvossal egyeztetek és van egy természetgyógyászom. Erről meg se kép se hang.
Azért érdekes csak, mert ha jól látom ennek a agni casti kivonata is több és az ára is barátinak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!