Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátcserje kapszulát hol...

Barátcserje kapszulát hol tudok venni? Két patikában is hülyén néztek rám, hogy van kapszulában is?! Az egyikben még a növényt sem ismerték. Dm-ben is néztem, de ott sem volt.

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten? Én az Árkád alsó szintjén lévő bioboltban szoktam.
2009. szept. 2. 18:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Interneten tudsz rendelni, én is onnan rendeltem, de bioboltokban is kapsz, ha nincs, meghozatják Neked.
2009. szept. 2. 18:57
 3/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Mivel nagyon kiesik az Árkád, az egyik kollégámat ráuszítom a vásárlásra. :)

2009. szept. 2. 19:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Herbaház! Százados út. A Stadionok megállóhoz nagyon közel. Nézd meg az oldalukat! www.herbaz.hu

Ez egy nagykereskedés, ahol magánszemélyek is vásárolhatnak. Mivel a Bio boltosok is innen vásárolnak, itt olcsóbban kapod meg (minimum 10%-al olcsóbban, mint bármilyen boltban) és mindig van készleten.

2009. szept. 2. 20:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Én Béres Egészségtárban vettem az Arany János utcai megálló közelében lévő gyógyszertárban.
2009. szept. 2. 20:20
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi, köszi, köszi!:)

És mennyibe kerül?

2009. szept. 2. 20:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Lópikula csajok. GYÓGYSZERTÁR.

A neve: AGNUCASTON. Létezik, van ilyen, és ne hagyd magad elzavarni meg hülyének nézni sem, sajna én megjártam ezzel, mert volt ahol azt sem tudják mi az. (nem is akarták).

Egyébként OGYI száma van, és egészségkártyára vásároltam, tehát létezik.

A másik a Gynex cseppek. Ezt is gyógyszertárba szerezheted be. Ez is gyógyszertárfüggő sajnos. :(

Lehet még gyógyboltokban is kapni, hallottam már teáról, egyéb kapszulákról, de ezeket én nem szereztem be, mert nálunk a városban sem létezik barátcserje gyógyboltban...

KITARTÁS!!!!!!!

2009. szept. 2. 22:41
 8/10 anonim ***** válasza:
1700 Ft-volt az Agnucaston. A Gynex 3-4ezer közötti, de pontos árat nem tudok, mert még régebben szedtem!
2009. szept. 2. 22:43
 9/10 anonim ***** válasza:
A Gynexet visszaszívom, elírtam nyilván a nevét, de emlékszem hogy találtam egy másik nagyobb hatóanyagú barátcserje kapszulát, de nem ez lehetett.... eszembe jut megírom!
2009. szept. 2. 23:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Köszi a tippet. Most átolvastam az Agnucaston tájékoztatóját.

Ez viszonylag új gyógyszer?

Hogyhogy nem tudok róla???...nagyon idegesít.:)

Azért idegesít, mert az elmúlt másfél évben viszonylag mindennel kapcsolatban, ami megismerhető képbe kerültem, olvasok 2 fórumot a neten, két orvossal egyeztetek és van egy természetgyógyászom. Erről meg se kép se hang.

Azért érdekes csak, mert ha jól látom ennek a agni casti kivonata is több és az ára is barátinak tűnik.

2009. szept. 3. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!