Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Drukkolnátok nekem? Holnap...

Drukkolnátok nekem? Holnap tervezek tesztelni.

Figyelt kérdés

Kérlek, drukkoljatok nekem! Holnap reggel tervezek tesztelni... Tűkön ülök. Valójában az a gondom, hogy össze-vissza ciklusaim vannak, 22 naptól 102-ig mindenféle szám volt már, így nem tudom, hogy mikor van a peteérésem, illetve mikorra kellene nem várnom. (Már van 2 gyerekem, úgyhogy nem tervezem hormonokkal beállíttatni a ciklust, mert - szégyen, nem szégyen, de nagyon utálom, amikor megjön és nem örülnék, ha gyakrabban jönne meg...) Holnap lesz 32 napja, hogy utoljára megjött, úgyhogy lehet, hogy a tesztelés még korai, de (lehet hogy csak beképzelem magamnak) mintha éreznék tüneteket, és nem bírok még 2-3 hetet várni a bizonyosságra.

A tüneteim: néha szédülés, olyan "rosszul vagyok" érzés, ami nem émelygés, mellérzékenység, de ezek nincsenek minden nap és össze-vissza jelentkeznek. Ugyanígy éreztem már a petefészkeim környékén is szúrásokat, az alhasam is fájt már 2-3-szor úgy, mintha meg akarna jönni, de nem jött meg, hanem elmúlt a fájdalom, amíg aludtam. Szóval mindez lehetett peteérés is, beágyazódás is, de az is lehet, hogy semmi, és én nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy vajon mi történhet odabenn. Eddigi terhességeim különbözőek voltak, és már nem tudom, hogy mit is kellene érezzek...

2013. jan. 30. 16:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Sajnos negatív lett :( Azonban még nem jött meg, úgyhogy még van egy kis reményem...

Ti hogy álltok?

2013. jan. 31. 06:38
 12/20 anonim ***** válasza:

Azért még ne keseredj el,olvastam már itt olyat,hogy csak nagyon sokára mutatta ki a teszt a babót!Én már alig bírom,úgy terveztem,hogy Vasárnap tesztelek,akkor lesz az aktus utáni 17.nap!Szerintetek tesztelhetek előbb vagy mindenképp várjam meg,sokat olvasni olyat tényleg,hogy ugye a 14.napig tart a beágyazódás,s csak utána kezdi el termeli a szervezet a Hcg-t!

Sajnos nekem nincs lehetőségem a menstruáció elmaradásához kötnöm a tesztelést mivel mi a mensi előtti napokban voltunk együtt,meg is jött,de csak pecsételve és az is 2napig volt csak!

Drukkolok Nektek!

2013. jan. 31. 11:20
 13/20 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha pecsételve jött meg, akkor már valószínűleg akkor terhes voltál/lehettél... Ha így van, akkor már most biztosan kimutatná, de ha "biztosabbra" szeretnél menni, várd ki a 17. napot. Drukkolok neked!
2013. jan. 31. 11:44
 14/20 anonim ***** válasza:

De jóó,köszönöm,ez most bíztatásra ad okot!Tudod nem terveztük,de nem védekeztünk pont mensi előtt 4nappal voltunk együtt,ezért mondjuk félek,hogy összejött-e?De mivel aktus után 4nappal megjött de olyan furcsán első nap szószó véreztem,aztán meg pecsételés és utána semmi!Mit gondoltok esélyes a baba?Jó lenne tapasztalatokat olvasni,az talán erőt ad,hogy kibírjam Vasárnapig!Más tünetem nincs pár nappal ezelőtt még talán annyi volt,hogy olyan mindjárt megjön érzés,de mára ez is elmúlt!Kérlek,ha valaki tud erről nekem valamit mondani,akkor írjon!

Mindenkinek sok sikert,drukkolok ezerrel a ++++++tesztért!

2013. jan. 31. 17:20
 15/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ha valaki még figyeli ezt a kérdést, megírom, hogy hogy állok. Azóta sem jött meg, és "olyan" érzésem volt, hogy megint tesztelnem kell, és péntekre nagyon halvány pozitív lett a teszt, ma reggelre is halvány,deláthatóan sokat erősödött :) Úgy örülök!!! Remélem, mindenkinek, aki mostanában szeretne babát, hamarosan összejön... Most következik a sok hónapos félelem és bizonytalanság, hogy minden rendben lesz-e... Üdv mindenkinek!
2013. febr. 12. 12:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok :) Sok boldogságot és örömet a babához és nyugi,minden rendben lesz! :)
2013. febr. 12. 15:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok, bárcsak már én is átélhetném :(
2013. febr. 12. 17:01
 18/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Azóta az történt, hogy kb 6 hetesen tegnap elvetéltem... Szerintem lehet, hogy nem véletlen, hogy nem voltak olyan erős tüneteim (nem émelyegtem), mint a két már meglévő gyerekemmel... Nem kell már sok hónapig aggódni ez a baba miatt :(

Nektek minden jót és köszi, hogy szurkoltatok nekem. Nem tudom, hogy megpróbálkozunk-e még a babával, 36 leszek a nyáron... Öregszem.

2013. febr. 24. 14:06
 19/20 frászkarikaborsó ***** válasza:
Miért ne próbálkoznátok? Nézd abból a szemszögből hogy ha terhes voltál akkor biztosan átjárható vagy és a pároddal sincs gond. Valószínűleg beteg lett volna a baba és azért ment el, sokmindenkivel előfordul. Próbálkozzatok nyugodtan, szerintem össze fog jönni,
2013. febr. 24. 20:55
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a bátorítást! Csak annyira el vagyok most kenődve... Lélekben úgy rákészültem erre a babára. Pont "jókor" is született volna... Régebben sosem gondoltam, hogy 37 éves koromban esetleg szülhetek még babát. 35-öt gondoltam legfeljebb. De hát ember tervez, Isten végez, majd meglátjuk, mi lesz pár hónap múlva. Köszi, hogy írtál még egyszer :)
2013. febr. 25. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!