Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor hogy van ez? Hogy...

Most akkor hogy van ez? Hogy kell számolni?

Figyelt kérdés
nekem aug.19.-n volt vetélésem(az volt a "vérzés" első napja)Ez tartott kb 4 napig,ezután kellett visszamennem az orvoshoz.Nem kellett befejezni művileg.Az orvos aztz mondta,nem muszáj várni,teherbe eshetek.Csak most így nem tudom hogy kell kiszámolni a peteérés idejét.Ha úgy számolom(kalkulátorral)hogy 19 az első nap akkor ma kellene lennie,de nekem nincs semmi folyásom,se tojásfehérje szerü,sem semmilyen.Akkor most mi van?Bocs,ha kissé érthetetlen!Köszönöm a válaszokat!Ja és ha vki járt már így mint én,mennyi idő után esett teherbe,ha rögtön akkor baj nélkül ki tudta viselni a terhességet?
2009. szept. 2. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát akkor marad az ovuteszt. Mást nem lehet tenni. Nekem is nehéz, mert sosincs olyan folyásom, sőt semmilyen. Pém az van, de csak utólag tudom meg a hőmből. Vegyél ovutesztet.
2009. szept. 2. 18:21
 2/2 anonim ***** válasza:
ovuteszt és hőgőrbe vezetése!! a legjobb párosítás!
2009. szept. 3. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!