A barátcserje kapszulával kapcsolatban mik a tapasztalataitok? A ciklus első napjától kell elkezdeni szedni?
Húú de jó Neked! Grat!
És köszi a választ!
Csajok, asszem holnap én is veszek barátcserjét! :)
De én már a mensi ötödik napján leszek holnapra, gondolom akkor is el lehet kezdeni nem?! :D
Remélem lesz eredménye is. :D
Szia! Én már második hónapja szedem, mellette palástfű teát iszok, és vitaminokat szedek az orvos javaslatára. De semmi... Múlt hónapban sem jött a babó, és szerintem most sem fog, mert már pé óta minden reggel van egy kevés barnás vérzésem... Gondolom ez kizáró ok. :(
Már március óta próbálkozunk, de eddig még egy korai spontán vetélésen kívül semmi nem történt. :(
Sok sikert Nektek Lányok!
Mi október óta próbálkoztunk... már a pé. után pár nappal barnás pecsételő vérzésem volt, kb. 2 hétig. Minden hónapban. Már nagyon ki voltam....
Aztán most májusban elkezdtem szedni a barátcserjét... gondoltam ártani nem árt....és május 31. volt az utolsó menstruációm.....Remélem nektek is segiteni fog, én nagyon hiszek benne, ugyhogy csak ajánlani tudom. Ja, első voltam.
Mi november óta próbálkozunk. A Closti kúrán túl vagyok, ezért gondoltam, hogy ez majd hátha segít...
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!