Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátcserje kapszulával...

A barátcserje kapszulával kapcsolatban mik a tapasztalataitok? A ciklus első napjától kell elkezdeni szedni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! ÉN a ciklus első napjától kezdve szedtem, és a köv. mensi már nem jött meg....
2009. szept. 2. 16:05
 2/8 A kérdező kommentje:

Húú de jó Neked! Grat!

És köszi a választ!

2009. szept. 2. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Úúúú, de szerencsés vagy, gratulálok!!! Mostmár én is kipróbálom (ha nem jön össze ma :) ) :)
2009. szept. 2. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Csajok, asszem holnap én is veszek barátcserjét! :)

De én már a mensi ötödik napján leszek holnapra, gondolom akkor is el lehet kezdeni nem?! :D

Remélem lesz eredménye is. :D

2009. szept. 2. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én már második hónapja szedem, mellette palástfű teát iszok, és vitaminokat szedek az orvos javaslatára. De semmi... Múlt hónapban sem jött a babó, és szerintem most sem fog, mert már pé óta minden reggel van egy kevés barnás vérzésem... Gondolom ez kizáró ok. :(

Már március óta próbálkozunk, de eddig még egy korai spontán vetélésen kívül semmi nem történt. :(

Sok sikert Nektek Lányok!

2009. szept. 2. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi október óta próbálkoztunk... már a pé. után pár nappal barnás pecsételő vérzésem volt, kb. 2 hétig. Minden hónapban. Már nagyon ki voltam....

Aztán most májusban elkezdtem szedni a barátcserjét... gondoltam ártani nem árt....és május 31. volt az utolsó menstruációm.....Remélem nektek is segiteni fog, én nagyon hiszek benne, ugyhogy csak ajánlani tudom. Ja, első voltam.

2009. szept. 2. 17:37
 7/8 A kérdező kommentje:

Mi november óta próbálkozunk. A Closti kúrán túl vagyok, ezért gondoltam, hogy ez majd hátha segít...

Köszönöm a válaszokat!

2009. szept. 2. 21:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Megint én. Ja, és abban a hónapban mikor szedtem a barátcserjét, még rásegitésképpen szedtem napi 1 szem clostit 5 napig. Nem túl erős adag, csak olyan gyenge rásegités.
2009. szept. 3. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!