Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A pecsételő vérzés lehet...

A pecsételő vérzés lehet menszesz is?

Figyelt kérdés
A pecsételő vérzés óta 51 nap telt el,és nem volt normális vérzésem,múlt héten őrülten fájtak a mellbimbóim,rá se bírtam feküdni,és a hasam is,ez azóta enyhült.Szerintetek meg fog jönni,vagy baba is lehet akár?Megszakítással védekezünk 9 hónapja!Köszi előre is!
2009. szept. 2. 13:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!

A pecsételő vérzés nem lehet menzesz!Csináltál már tesztet?A párommal mi is megszakitással védekezünk,mert nem szedhetek gyógyszert,a gumira meg allergiás vagyok!Aztán lett is belőle 3 szép baba!:)))

2009. szept. 2. 14:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Azóta sem jött meg? Jól értem? Tesztet csináltál? Szerintem keress fel egy nőgyógyászt, mert lehet hogy hormonprobléma áll a háttérben (ha a teszt -). De lehet más probléma is, lehet hogy csak 1 ciklusban kimaradt a peteérés, ez előfordul szinte minden nőnél, és ilyenkor lehet még pecsételő vérzés. Szerintem menj dokihoz az a biztos.

Minden jót kívánok!

2009. szept. 2. 14:45
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!Hát tesztet csináltam a pecsételős vérzés utáni 30-ik napon,de negatív lett,azóta eltelt megint 21 nap,és ugye múlthéten nagyon fájt a mellbimbóm,elviselhetetlenül,melltartót se tudtam viselni,azóta csak néha fájdogál,így is lehetek még terhes,hogy enyhült?Én is gondoltam hormonproblémára is,9 hónapja hagytam abba a fog.gátlót,mert 8 évig szedtem,és már panaszaim voltak tőle!Jövőhéten megyek orvoshoz,és már nagyon izgulok!Egyébként én szeretném a babát,párom sajna még nem:(!
2009. szept. 2. 15:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szaladj le a patikába és vegyél még egy tesztet és csináld meg este. Ha baba van mindenképp mutatni fogja! Az előző tesztet lehet csak korán csináltad.

De ha voltál dokinál vagy teszteltél írj hogy mizu!

2. válaszoló voltam.

2009. szept. 2. 15:14
 5/14 A kérdező kommentje:
oké,mindenképp tesztelek,ma már sajna nem tudok munkám végett,de a a napokban mindenképp megcsinálom és írok!Bár aggódom,hogy miért nem fáj már annyira a mellem,van ilyen,hogy enyhül a mellfájás,és közben terhes vagy?Kellemetlen volt a mellfájás,de esküszöm örültem neki,és bizakodtam!Vasárnap még erősen görcsöltem is,az is elmúlt!Hát hamarosan választ kapok,de addig is várok véleményeket,és tanácsokat,aggódom!Minden jót nektek is és köszönöm az eddigi válaszokat!Írjatok még!:)
2009. szept. 2. 15:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha a teszted nega,akkor ilyen mellfájásos tünetek jelentkezhetnek akkor is,ha magas a prolaktinszint!És okozhat pecsételővérzést is!Ezért ha mégsincs baba az UH szerint,akkor szedjél barátcserje kapszulát,az rendez mindenféle ilyen bajt!

Azért szoritok,hogy teszted + legyen!Sok szerencsét!:)))

2009. szept. 2. 21:21
 7/14 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a tanácsodat,és hogy szorítasz,én is remélem baba lesz!:)Ha nem,akkor se keseredem el,megfogadom a tanácsodat és elkezdem szedni a barátcserje kapszulát!Jövőhéten minden kiderül,és addig pedig reménykedem:)!Remélem ha nem baba,akkor sincs komoly bajom,ma este megint görcsöltem,de menszesz sehol,és a pattanások is szépen elárasztottak,pedig én sose voltam pattanásos a 28 évem alatt:)!Na,majd meglátjuk!Még egyszer köszönöm!Te talán babát vársz?

Minden jót neked!

2009. szept. 2. 21:56
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem várok babát,mert nekem már van 4 gyerekem,a legkisebb 3 éves,csak szeretnék mégegyet,de sajnos nem jön össze!Tudod én már nem vagyok olyan fiatal,de az életem során annyi minden baj és betegség előfordult velem és a családommal,hogy sok tapasztalatot szereztem és már annyira tájékozott vagyok,hogy örülök,ha tudok másoknak segiteni!Annak meg még jobban,ha kapok egy-egy köszönő e-mailt,hogy köszi a jótanácsot,bejött!Na,az ilyenektől mindig jó napom és kedvem lesz!:))

Tetszik nekem,hogy ennyire bizakodó vagy és nem adod fel a dolgokat!Minden jót kivánok,azt majd ird meg,mi lett veled!:))

2009. szept. 3. 10:59
 9/14 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát akkor szép nagy családod van,gratulálok!Örülök,hogy okozhattam egy szép napot!Köszönöm még egyszer a jó tanácsokat!Anyukám mindig azt mondja,ne idegeskedjek,csak pozitívan nézzek a jövőbe,hát megfogadtam.Ha idegeskedik az ember,csak magának árthat!Bár azért nekem is vannak kételyeim és félelmeim,mint minden embernek,de nem szabad mindig azon gondolkozni!Majd írok ide,hogy mi lett az eredmény!Köszönök mindent!Jó egészséget és sok boldogságot a nagy családhoz:)!

2009. szept. 3. 12:30
 10/14 A kérdező kommentje:
Ja,és nem utolsósorban sok sikert az újabb babához!Biztos össze fog jönni!Szép napokat!
2009. szept. 3. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!