Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki szedett Duphastont tudna...

Aki szedett Duphastont tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Mivel a menzeszem előtti napokban már barnás folyásom van, így felírt az orvosom Duphastont. Ovulációs teszttel néznem kell mikor van pé-m, és utána 1 nap kihagyással szedni a Duphastont 10 napig. És akkor tesztelnem kéne, hogy hátha terhes vagyok... mert akkor tovább kéne szednem. De van egyáltalán olyan teszt, ami pé. után 10 nappal kimutatja a terhességet? Ti hogy szedtétek? Van vki, aki így lett terhes? Az is eszembe jutott, hogy szedem a pé. utáni 14. napig, akkor már kimutatná a teszt a terhességet. Szerintetek?
2013. jan. 27. 22:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem az xepil pé után 9 nappal halványan már kimutatta. Pedig 25ös érzékenységű. Szerintem ne szedd 14 napig, csak amennyit a dokid mondott 10 napig!Ha tovább szeded és nem vagy terhes, fel tudja jól borítani a ciklusodat. Én amúgy szedtem, és most is szedem, de nekem csak pozi teszttől kellett.

Sok siekrt!

7hkm

2013. jan. 28. 08:19
 2/2 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nekem lombik után kellett szedni, a 14-ik napon teszt, és attól függően abbahagyni, vagy tovább szedni. Nekem a gyógyszer ellenére is megjött a vérzésem, de azért a biztonság kedvéért teszteltem is.Így, ahogy veled szedeti a dokid, csak ciklusszabályozásra jó, de ha abbahagyod a 10-ik napon, egy elindult terhesség meg is szakadhat tőle.

Nekem nem borult fel tőle a ciklusom. Szerintem keress olyan dokit, aki komolyan veszi ezt a dolgot, mert így necces a dolog.

2013. jan. 29. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!