Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges-e az, hogy terhes...

Krisztha kérdése:

Lehetséges-e az, hogy terhes vagyok?!

Figyelt kérdés
Jan.3-a helyett 5-én jött meg a menstruációm, azzal a különbséggel, hogy semmi fájdalmat, előjelet nem éreztem. Pedig tudok ám szenvedni, főleg a melleim. Ugyanúgy, mint máskor 5-6napig tartott, de semmi fájdalmam nem volt a lefolyása során sem. Aztán olyan 15-e körül elkezdtek a melleim fájni, most így majd két hét mell fájdalom után már nagyon nem bírom elviselni.Egyébként is jellemző volt a menstruációmra a cici fájdalom,de max. előtte egy héttel kezdett el fájdogálni.14 éve menstruálok és soha nem volt még erre eset, hogy előtte már három héttel megkezdje.A gyomrom sem az igazi,de azt már lehet mellébeszélem:(
2013. jan. 27. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
ha 5-6 napig rendesen véreztél, szerintem kizárt a terhesség, de hogy megynugodj, csinálj tesztet
2013. jan. 27. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy terhes vagy ha a mestruációd pont úgy zajlott ahogy szokott. Az, hogy most nem volt semmi fájdalom nem jelent semmit. Lehet egy kis hormon zavar vagy lehet ebben a hónapban valami miatt nem volt peteérésed. Csinálj tesztet ha kételyeid vannak.
2013. jan. 27. 20:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Annyi eltérés volt a menstruációmban, hogy nem volt olyan "vérbő", mint szokott és talán nem is volt olyan erős,de azt az 5-6 napot kihúzta folyással együtt.A tesztem az negatív lett,ami néhány napja csináltam.
2013. jan. 28. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj, fog jönni a baba. Mi is az elsőt várjuk és már volt egy vetélésem. Fog jönni!!!! Én most egyáltalán nem foglalkozok vele, tudom, ha itt lesz befog jelentkezni. :D (nem foglalkozok vele: vigyázok magamra, de nem tesztelek, nem foglalkozok a testi tüneteimmel, nem szedek vitaminokat)
2013. jan. 28. 10:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Hasonló tüneteid voltak neked is?Ezeken mentél keresztül te is?
2013. jan. 28. 15:10
 6/6 anonim ***** válasza:
tüneteim már 7 hónapja vannak, terhes nem vagyok
2013. jan. 28. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!