Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteéréstől palástfű teát...

Peteéréstől palástfű teát ittam. Ma megjött. Innentől mit igyak?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Vizet.
2009. szept. 1. 20:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudod már 2x volt vetélésem és már kétségbe vagyok esve. Dev azért köszi
2009. szept. 1. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Cickafark-teát nyugodtan ihatsz, jót tesz az ösztrogén-szintednek.
2009. szept. 1. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki mellé a méhpempőt. Segít az is.
2009. szept. 1. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
szia.cickafarkot igyál ovulációig utána meg palástfüvet.sok sikert.ja és még 1 jó tanács amivel nekem is sikerült...mikor elmegy benned a párod,rakd fel a falra támasztva a lábadat vagy gyertya állás,nekem így sikerült 1 év próba és 2 vetélés után.
2009. szept. 1. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én málnalevélteát ittam ovuig, és ovu után palástfüvet, nekem eddig nem volt peteérésem, gyógyszer és a gyógytea szépen rendbe tette a ciklusom, és 4 szép tüszőm is lett tőle

2009. szept. 2. 06:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Az első igen bunko!Mármint aki azt írta hogy vízet igyon!
2009. szept. 2. 07:01
 8/9 anonim ***** válasza:
osztom az utolsó válaszoló véleményét!az első válaszoló biztos nem tudja milyen küzdeni egy babáért!
2009. szept. 2. 07:54
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem vicces próbált lenni. nem baj, egyszer majd sikerül...

Amit még akartam írni vetélés után, az az Arwen torna. Unokanővérem kétszer vetélt, egyszer pedig ultrahangnál derült ki, hogy nincs szívhang, üres a petezsák. Elhalt a baba. Elkezdte ezt a tornát de negyedév szünetet tartottak a férjével. Utána az első éles hónapjukban terhes lett, most 8 hónapos...és lekopogom, minden a legnagyobb rendben.

Szóval próbáld ki azt is. Az én unokanővérem vidéken lakik, így DVD-ről csinálta, úgy is nagyon hatásos!

2009. szept. 2. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!