Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak bebeszélném a dolgokat...

Csak bebeszélném a dolgokat megint? Már kezdtem hinni újra.

Figyelt kérdés

én a 22 dik napon vagyok. Az elmúlt hónapokban nem nagyon görcsöltem a babán hátha akkor, de most megint elkapott a láz, mert tegnap óta sűrűn járok pisilni. De kezdek félni hogy bebeszélem ezt is. Tény hogy tegnap másfél óránként jártam. És mindig sokat is pisiltem, tehát nem az volt hogy na akkor pisi mert letelt az egy óra és alig tudok magamból kipréselni valamit.Tegnap lefekvés után még kb két órát tv-t néztem. ez alatt 4x voltam wc-n. És este 11 kor muszáj volt ráraboljak a hűtőre mert azt hittem éhen halok. Pedig vacsoraidőben nem kívántam semmit.De az éjjel nem keltem fel a wc miatt. Akkor mégis csak bebeszélem?

Már mindentől félek.

2008. jún. 3. 08:23
 1/5 anonim ***** válasza:
A 22 napon sajnos még nem lehet megmondani, baba van-e a dologban. A kívánósság és a pisilés (a méh megváltozott helyzete és a magzatvíz cserélődése miatt) jellemzően később jelentkező tünetek. Nagyon drukkolok, hogy babás legyél! Próbáld egy hétre "jegelni" a témát, és aztán már tesztelhetsz is! MIóta próbálkoztok?
2008. jún. 3. 08:32
 2/5 A kérdező kommentje:
még "csak" fél éve. De kezdem elveszteni a lelkesedést. Már gondoltam mindenre hogy hibásak vagyunk meg ilyenek. A környezetem sokkal fiatalabb mint én és ott mindjárt elsőre bejött mindenkinek
2008. jún. 3. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi végigjártuk a Kaáli Intézetet, az összes vizsgálatot, meg is kellett műteni, minden apró jelre azt gondoltam, hogy babát várok, de minden hónapban ki kellett ábránduljak.. 2 évig próbálkoztunk, a házasságunk majdnem ráment a stresszre, 2 hónapja a párom úgy döntött elege van, hogy minden ekörül forog, elköltözött, aztán megpróbáltuk újra, egy percig nem gondolkoztam a babán, hisz a házasságom fontosabb jelenleg, és 6 hete nem jött meg...

Ne stresszelj ezen, nehogy te is elrontsd a kapcsolatod, ahogy nekem majdnem sikerült!!!

Sok sikert, nagyon drukkolok!!!

2008. jún. 3. 08:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi is kb. 6 hónapja próbálkozunk, és kb. most vagyok a termékeny napokon! Tegnap együtt voltunk a párommal, és most volt az első, hogy nem gondoltam a babára! Teljesen másmilyen volt a szex, úgy hogy nem gondoltam arra, hogy babát szeretnék! Tudom, hogy könnyű mondani, de próbálj meg ne stresszelni, mert lehet tényleg rámegy a kapcsolatod is! Ne figyelj a jelekre, csak szeressétek egymást! Sok sikert! Én szorítok Nektek!
2008. jún. 3. 08:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindhármotoknak. És további sok sikert Nektek is...
2008. jún. 3. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!